Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primul discurs al lui Dragnea in calitate de presedinte al PSD. Ce a spus despre Victor Ponta si Rovana Plumb

România Liberă România Liberă,
Primul discurs al lui Dragnea in calitate de presedinte al PSD. Ce a spus despre Victor Ponta si Rovana Plumb

Am vorbit de dimineata cu primul-ministru Victor Ponta, o discutie fireasca, in care am discutat cum va colabora PSD cu Guvernul, adica sprijinul PSD pentru Victor Ponta ca premier este ferma, relatia dintre partid si membri coalitiei este foarte buna. continuă pe România Liberă

Primul discurs al lui Dragnea in calitate de presedinte al PSD. Ce a spus despre Ponta si Plumb

Am vorbit de dimineata cu primul-ministru Victor Ponta, o discutie fireasca, in care am discutat cum va colabora PSD cu Guvernul, adica sprijinul PSD pentru Victor Ponta ca premier este ferma, relatia dintre partid si membri coalitiei este foarte buna.

Dragnea, la prima iesire publica dupa castigarea sefiei PSD: Partidul canta fals, pe mai multe voci. I-am spus lui Ponta ca eu nu sunt nici las, nici fricos

Liviu Dragnea, votat ieri presedintele interimar al PSD pana la Congresul partidului din noimembrie, a sustinut prima sa conferinta in calitate de sef al PSD. Dragnea a spus ca isi doreste reconstructia partidului, dupa ce a admis ca in partid exista o stare de nemultumire si de teama.

Zgonea, dupa alegerea lui Dragnea la sefia PSD: E cea mai buna solutie, se ocupa de bucataria PSD de 10 ani

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, dupa alegerea lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar al PSD ca aceasta este o alegere buna, avand in vedere ca social-democratul se.

Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa alegerea lui Dragnea in fruntea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la sefia PSD, ca partidul este liber sa aleaga pe cine vrea, adaugand ca, daca ar fi ramas la sedinta CExN, ar fi votat-o pe.

Dragnea, atacat din PSD: Candideaza din frustrare. Noi avem un lider de facto

Deputatul PSD Doina Pana, fost ministru al Apelor si Padurilor, sustine ca partidul pe care il reprezinta il are inca lider pe Victor Ponta si spune ca motivul pentru care Liviu Dragnea candideaza la sefia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )