Libnet.ro
UNICEF

07:45

Crin Antonescu: Adversarul nostru politic este PSD

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Adversarul nostru politic este PSD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat luni seara, in cadrul unei interventii telefonice la Realitatea TV, ultimele evolutii de pe scena politica romaneasca vorbind despre alegerile europarlamentare si relatia PNL-PSD in urmatoarea perioada. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Referendumul din Crimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international. Actiunea ferma, conjugata a UE si SUA este necesara pentru a impiedica orice politica de forta

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni ca Ucraina se afla in fata une agresiuni militare din partea Federatiei Ruse, iar referendumul din Crimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international. In plus, acesta spune ca indiferent de presiunile politice, militare sau economice pe care Federatia Rusa le foloseste sau le va folosi in aceste zile, avem nevoie de fermitatea Statelor Unite ale Americii in apararea integritatii teritoriale a Ucrainei.

Traian Basescu: Crin Antonescu este ca politician mai inteligent decat vrea lumea sa creada

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live, difuzata de B1 TV, ca presedintele PNL Crin Antonescu este ca politician mai inteligent decat vrea lumea sa creada, el.

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Ponta vrea ca liberalii sa obtina un scor prost la europarlamentare

Victor Ponta nu are curaj fara camuflaj, tinta lui este ca liberalii sa obtina un rezultat prost la europarlamentare si sa scape de Antonescu, a declarat, luni, presedintele PNL. Constat o data ca.

Senatorul Cristian Bodea: Cei care nu-l mai vor pe Antonescu presedinte PNL fac propaganda PSD-ista

Senatorul liberal Cristian Bodea ii acuza pe colegii sai din PNL care depland iesirea de la guvernare de propaganda PSD-ista.

Antonescu: Referendumul din Crimeea este ilegitim. Ucraina se afla in fata unei agresiuni militare din partea Rusiei

Referendumul dinCrimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international, iar Ucraina se afla in fata unei agresiuni militare din pareta FederatieiRuse, a declarat, luni, presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )