Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta s-a intalnit cu presedintele la Cotroceni: Miercuri vom avea numit noul ministru al Dezvoltarii

B1 B1,
Victor Ponta s-a intalnit cu presedintele la Cotroceni: Miercuri vom avea numit noul ministru al Dezvoltarii

Marti a avut loc o intalnire intre Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis. Era o intalnire asteptata, anuntata de dimineata de premier. Discutia avea ca subiect numirea viitorului ministru al. continuă pe B1

Victor Ponta anunta pentru miercuri adoptarea a doua legi importante in Parlament: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca miercuri urmeaza sa fie adoptate doua legi importante: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice. Legea privind insolventa persoanelor fizice se afla pe agenda Camerei Deputatilor, iar Codul silvic a fost retrimis de presedintele Klaus Iohannis Parlamentului. Victor Ponta a mai declarat, luni, ca I-am informat pe cei doi presedinti ai Camerelor despre faptul ca vrem sa adoptam, prin OUG sau in cel mai rau caz proiect de lege, legislatia privind interdictia temporara referitoare la exportul de lemne prelucrat. Liderul PSD a mai adaugat ca Sunt convins ca avem majoritate si vointa politica pentru a le adopta.

Victor Ponta: Miercuri vom numi noul ministru la MDRAP

Premierul Victor Ponta a anuntat ca are o intalnire institutionala cu presedintele Klaus Iohannis si ca miercuri va fi un nou ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Victor Ponta isi mentine acuzatiile la adresa unei doamne deputat, fost ministru PNL pe tema Schweighofer

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine acuzatiile la adresa unei doamne deputat, fost ministru, de la PNL care s-a intalnit cu firma austriaca Schweighofer pentru Codul Silvic si promoveaza in Parlament interesele unei firme private, precizand din nou ca are date in acest sens, scrie Mediafax.

Victor Ponta: PNL face proiecte doar pentru presa. Adoptam miercuri interdictia pe exportul de lemn (VIDEO)

Victor Ponta a declarat luni, ca PNL face proiecte doar pentru presa, acesta facand referire la documentul intern care a aparut in spatiul public. Premierul a mai afirmat ca miercuri va fi adoptata interdictia.

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta: In 2012, eu si PNL credeam sincer ca Presedintele de atunci era toxic pentru Romania. Din pacate, stateam alaturi de un om la fel de perfid ca Traian Basescu

Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea, acuza co-presedintele PNL, Alina Gorgiu pe Facebook, intr-un mesaj in care ii raspunde premierului care ii amintise vineri, tot pe Facebook, ca fusesera alaturi la referendumul din 2012.

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta.

Victor Ponta: Nu sunt de acord cu marirea taxei TV ca sa acoperim din banii oamenilor managementul prost si fraudulos de la Televiziunea Romana

Premierul Victor Ponta a anuntat prin intermediul retelei de socializare Facebook ca nu este de acord cu marirea taxei TV sustinuta de presedintele TVR, Stelian Tanase. Seful guvernului este de parere ca.

Victor Ponta: Nimeni nu a fost de acord cu demisia lui Dragnea. in 2012 am fost si PSD si PNL, dar liberalii, in stilul lor obisnuit, s-au fofilat (VIDEO)

La iesirea din sediul PSD, unde s-a discutat demisia lui Liviu Dragnea, presedintele PSD, Victor Ponta a declarat ca nimeni nu a fost de acord cu demisia acestuia. Am discutat cu colegii mei din Biroul Permanent si n.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu a fost un cosmar institutional. Lucrurile merg de o mie de ori mai bine cu domnul Iohannis

Premierul Victor Ponta a facut mai multe afirmatii in cadrul unei emisiuni televizate despre relatia institutionala pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres. Ponta nu a ezitat sa.

Alina Gorghiu: Victor Ponta continua spectacolul de jelire nationala a lui Dragnea

Alina Gorghiu a dat pe contul personal de Facebook o replica acuzatiilor lui Victor Ponta. Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea. Am sa-i transmit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )