Libnet.ro
UNICEF

06:15

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a descris situatia financiara a Televiziunii Publice drept catastrofala, declarand ca actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat duminica, la Romania TV, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca se gandeste sa atace la Curtea Constitutionala modificarile parlamentarilor la Codul Penal, ca totul este o propaganda securista, potrivit stiripesurse. ro.

Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

Aflat intr-o vizita la Targu Mures, Victor Ponta i-a luat din nou apararea lui Liviu Dragnea si si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea vechilor liberali, care au luat si ei parte la actiunea din 2012.

Premierul Victor Ponta recunoaste: Introducerea impozitului pe bacsis, o greseala

Premierul Victor Ponta recunoaste ca introducerea impozitului pe bacsis a fost o greseala si subliniaza ca este mai grav sa perseverezi decat sa recunosti greseala si sa incerci s-o repari, potrivit.

Victor Ponta: il astept pe ministrul Teodorovici sa vina cu o propunere mai eficace pentru impozitarea bacsisului

Victor Ponta a declarat la Targu Mures ca il asteapta pe Eugen Teodorovici, Ministrul Finantelor Publice, sa vina cu o propunere mai eficace privind impozitarea bacsisului, transmite Agerpres. A avut.

Ponta: Il astept pe ministrul Teodorovici sa vina cu o propunere mai eficace privind impozitarea bacsisului

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Targu-Jiu, ca este dispus ca Guvernul sa faca un pas inapoi in ceea ce priveste ordonanta privind impozitarea bacsisului, precizand ca il asteapta pe ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sa vina cu o propunere concreta in acest sens in cursul saptamanii viitoare, relateaza Agerpres.

Ministerul Finantelor renunta la impozitarea bacsisului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a confirmat declaratiile aparute in presa despre renuntarea la impozitarea bacsisului.

Cum si-a dat Guvernul cu stangu-n dreptul la impozitarea bacsisului

Autoritatile au decis ca este mai bine sa elimine impozitarea bacsisului dupa ce si-au dat seama ca reglementarile proaspat intrate in vigoare nu acopera toate situatiile posibile, desi fusesera avertizate din timp.

Eugen Teodorovici: Impozitarea bacsisului a fost o experienta, nu un esec. PNL cere demisia ministrului finantelor si restituirea integrala a sumelor incasate

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, luni, in plenul Camerei, la ora ministrului, ca impozitarea bacsisului si a fost o experienta, nu un esec si a renuntat la ea. Discutiile au avut loc la.

Eugen Teodorovici: Impozitarea bacsisului a fost o experienta, nu un esec

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, luni, in plenul Camerei, la ora ministrului, ca impozitarea bacsisului si a fost o experienta, nu un esec si a renuntat la ea, iar deputatul PNL Andreea Paul a cerut demisia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )