Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta anunta pentru miercuri adoptarea a doua legi importante in Parlament: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta anunta pentru miercuri adoptarea a doua legi importante in Parlament: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca miercuri urmeaza sa fie adoptate doua legi importante: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice. Legea privind insolventa persoanelor fizice se afla pe agenda Camerei Deputatilor, iar Codul silvic a fost retrimis de presedintele Klaus Iohannis Parlamentului. Victor Ponta a mai declarat, luni, ca I-am informat pe cei doi presedinti ai Camerelor despre faptul ca vrem sa adoptam, prin OUG sau in cel mai rau caz proiect de lege, legislatia privind interdictia temporara referitoare la exportul de lemne prelucrat. Liderul PSD a mai adaugat ca Sunt convins ca avem majoritate si vointa politica pentru a le adopta. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare. Pe 2 iunie la ora 16 voi prezenta Parlamentului.

Victor Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare.

Victor Ponta: PNL face proiecte doar pentru presa. Adoptam miercuri interdictia pe exportul de lemn (VIDEO)

Victor Ponta a declarat luni, ca PNL face proiecte doar pentru presa, acesta facand referire la documentul intern care a aparut in spatiul public. Premierul a mai afirmat ca miercuri va fi adoptata interdictia.

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta.

Ponta anunta ca pe 2 iunie va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare ale Romaniei

Premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare ale Romaniei.

Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, pe Twitter, ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare.

Ponta anunta cand va fi numit noul ministru la Ministerul Dezvoltarii Regionale

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa demisia lui Liviu Dragnea, ca persoana care va ocupa postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, va fi nominalizata dupa discutii cu presedintele Klaus Iohannis, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a descris situatia financiara a Televiziunii Publice drept catastrofala, declarand ca actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta. Seful Executivului a facut aceste afirmatii la finalul sedintei coalitiei, in contextul in care jurnalistii l-au intrebat daca exista vreo persoana care sa fie sustinuta la conducerea TVR, iar premierul a raspuns negativ.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )