Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Salariile personalului sanitar, majorate cu 25% de la 1 octombrie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Salariile personalului sanitar, majorate cu 25% de la 1 octombrie

00 - Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, majorarea cu 25% a salariilor pentru personalul din sistemul sanitar, de la 1 octombrie. Ponta a dat asigurari ca majorarea salariala este posibila in baza. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Salariile personalului din sistemul sanitar se maresc cu 25% de la 1 octombrie, cu impact bugetar anual de 1,7 miliarde lei. Plus legalizarea spagii pentru doctori, cu conditia sa fie fiscalizata si benevola

Salariile tuturor angajatilor din sistemul public de sanatate vor fi majorate cu 25% de la 1 octombrie, a anuntat, marti, premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor cu reprezentantii sindicatelor, precizand ca acest lucru se va face printr-o ordonanta de urgenta care va fi discutata in sedinta Guvernului de saptamana viitoare. Premierul a mai anuntat ca Guvernul va propune un proiect de lege care sa legalizeze spagile pentru doctori, care vor fi legale daca vor indeplini trei conditii: plata sa nu fie conditionata de medic, plata sa se faca dupa incheierea actului medical si plata sa fie declarata, asa incat sa fie si fiscalizate.

Victor Ponta: Salariile medicilor vor creste cu 25% din octombrie

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, la finalul discutiilor privind sectorul sanitar, ca va fi adoptata o ordonanta de urgenta pentru sedinta Guvernului de saptamana viitoare privind majorarea de 25 la suta a salariilor pentru tot personalul.

Banicioiu: Salariile personalului din Sanatate vor fi dublate pana la inceputul anului 2017

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, preconizeaza ca salariile personalului din sistemul sanitar vor fi dublate pana la inceputul anului 2017, daca vor fi respectate actualele negocieri, o prevedere in.

Discutii la Guvern pe tema majorarii salariilor in Sanatate. SURSE: Salariile medicilor cresc cu 25% din octombrie

20 - Salariile medicilor vor creste din luna octombrie cu 25%, potrivit unor surse apropiate negocierilor de la Guvern. Ministrul Sanatatii, cel al Finantelor si premierul Victor Ponta au discutat.

Victor Ponta: Exista o ordonanta de urgenta care prevede majorarea salariilor angajatilor din sanatate cu 25%, din octombrie (VIDEO)

Victor Ponta a facut, marti, declaratii dupa discutiile cu ministrul Sanatatii si sindicatele din domeniu, anuntand totodata si o crestere salariala care va urma sa aiba loc in toamna. Astfel,.

Hipocrat cu chitantier de spaga. Victor Ponta pierde controlul guvernarii si ii insulta pe medici

Premierul Victor Ponta a scapat complet volanul guvernarii si isi permite sa foloseasca banii statului ca sa-si rezolve problemele de imagine. Sub presiunea legitima a medicilor, a reactionat exact ca Nicolae Ceausescu in decembrie 1989: le-a promis rapid o crestere a salariilor de 25%. A urmat ceea ce era logic: cer mariri de salarii profesorii si politistii. Ponta, vulnerabilizat de dosarul penal, incearca sa cumpere bunavointa electoratului si a dat drumul unei spirale populiste pe care nu stiu daca o mai poate controla cineva. Si inca un lucru care arata ca premierul are grave probleme de intelegere a societatii: a propus legalizarea spagii la doctor dupa modelul fiscalizarii bacsisului pentru chelneri, jignind exact acea categorie de medici care nu mai vrea sa traiasca din spaga injositoare.

PNL il acuza pe Victor Ponta de manipularea datelor economice

Liberalii sustin, prin intermediul unui comunicat de presa, ca premierul Victor Ponta desfasoara, in ultima perioada, o intensa campanie de manipulare a datelor economice, pe care le prezinta triumfalist in scopul meschin de a-si aroga, nefondat, merite. Una dintre ultimele laude ale lui Ponta se refera la investitiile straine directe, care au crescut in primele sase luni cu aproape 40%. Asa este, investitiile straine directe au crescut, insa Victor Ponta omite sa spuna ca in 2014 acestea s-au aflat la unul dintre cele mai mici niveluri din ultimii 10 ani de exemplu, maximul a fost in 2008 - 9,8 mld. lei, iar in 2014 Romania a avut un nivel mai degraba simbolic de 2,4 mld. lei). Asadar, Ponta a comparat o contraperformanta mai mica cu o contraperformanta mai mare si i-a dat cu plus, se arata in comunicatul transmis sambata de PNL.

Prejudiciu zero in dosarul in care premierul Victor Ponta este urmarit penal

Expertiza financiar-contabila realizata in dosarul premierului Victor Ponta arata ca nu a existat un prejudiciu produs statului. Potrivit unor surse, Victor Ponta a platit in plus impozite in valoare de 2.

Elena Udrea: Cercetarea in cazul lui Victor Ponta nu este una politica. E primul pas pentru a da jos Guvernul

Elena Udrea a declarat duminica seara ca cercetarea penala in cazul premierului Victor Ponta nu este una politica, cum a fost in cazul sau. in cazul lui Ponta, nu. La mine a fost pe repede inainte pentru ca.

Elena Udrea: Cercetarea in cazul lui Victor Ponta nu este una politica. E primul pas pentru a da jos Guvernul (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara ca cercetarea penala in cazul premierului Victor Ponta nu este una politica, cum a fost in cazul sau. in cazul lui Ponta, nu. La mine a fost pe repede inainte pentru ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )