Libnet.ro
UNICEF

06:15

Victor Ponta: Salut adoptarea de catre plenul Camerei Deputatilor a proiectului legislativ privind egalitatea de sanse

B1 B1,
Victor Ponta: Salut adoptarea de catre plenul Camerei Deputatilor a proiectului legislativ privind egalitatea de sanse

Victor Ponta a salutat printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, adoptarea de catre Camera Deputatilor a proiectului care prevede egalitatea de sanse, proiect sustinut de premier si de Ana Birchall. Salut. continuă pe B1

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile societatii.

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV, societate care se lauda cu protectia PNL

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile Realitatea.

Politic Show: PSD ii cauta inlocuitor lui Oprescu. Andronescu si Negoita, in carti; Victor Ponta: Ii trimit presedintelui demisia in 1 decembrie 2016; Legea Big Brother, adoptata de Senat

DNA: Dosarul lui Ilie Sarbu nu a fost inchis. Numirea la Curtea de Conturi incalca legea. Senatorii se pregatesc sa-l numeasca. Care sunt principiile votului prin corespondenta, in varianta PSD. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat.

Deputatul de Calarasi, Dan Motreanu, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, anchetat intr-un dosar de spalare bani

Dan-Stefan Motreanu, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ales parlamentar pe listele PNL in circumscriptia electorala nr. 12 Calarasi, colegiul uninominal nr. 3, este unul din oamenii agreati de presedintele Klaus Johannis.

Criza refugiatilor, in atentia Camerei Deputatilor. Aurescu a fost chemat la sedinta

Ministrul de externe Bogdan Aurescu a fost chremat, marti, la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru a prezenta situatia legata de criza refugiatilor .

Presedintele Camerei Deputatilor prezinta luni principiile care stau la baza votului prin corespondenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca luni va prezenta principiile care stau la baza votului prin corespondenta si ca isi doreste sa existe o dezbatere publica pe aceasta tema.

Procesul intentat de liberalul clujean Mihai Seplecan lui Victor Ponta s-a mutat la inalta Curte. Liberalul il acuza pe premier de abuz de putere

Liberalul Mihai Seplecan, a fost audiat, miercuri, 9 septembrie, la inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu plangerea pe care acesta, in calitate de co-presedinte executiv al PNL i-a formulat-o premierului Victor Ponta deoarece acesta nu a dispus organizarea de alegeri pentru functia d epreesdinte al CJ Cluj. Seplecan il acuza pe Ponta de abuz de putere.

Victor Ponta, despre problema refugiatilor: Nu imi place noul val de xenofobie. Romania este o tara europeana si solidara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca pozitia Romaniei va fi una de solidaritate si sprijin fata de problema refugiatilor. Ponta a mai spus ca nu ii place noul val de xenofobie din.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Ce parere are Ion Tiriac despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Ion Tiriac si-a spus parerea despre cele trei personaje despre care se scrie cel mai mult in aceasta perioada. Iata ce a zis despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )