Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta spune ca nu a fost surprins de scandalul Turcescu:Cine seamana vant, culege furtuna

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta spune ca nu a fost surprins de scandalul Turcescu:Cine seamana vant, culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a fost ofiter acoperit, explicand ca cine seamana vant culege furtuna, iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Victor Ponta spune ca nu l-a surprins scandalul Turcescu:Cine seamana vant culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a fost ofiter acoperit, explicand ca cine seamana vant culege furtuna, iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta afirma ca nu a fost surprins de scandalul Robert Turcescu: Cine seamana vant, culege furtuna, e valabil si pentru alti oameni apropiati de Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a anuntat ca a fost ofiter acoperit, cu gradul de locotenent colonel, al unui serviciu secret, explicand ca cine seamana vant culege furtuna iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta spune ca nu va numi un premier din partea PSD daca ajunge la Cotroceni

Candidatul PSD la prezidentiale, VIctor Ponta, a declarat, vineri, in cadrul unui interviu pentru Adevarul Live, ca nu ar numi un premier din partea partidului sau daca va fi ales presedintele tarii.

Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATA la CCR

Candidatura lui Victor Ponta a fost contestata la CCR. Judecatorii vor analiza contestatia duminica seara, la 21:00. Conform legii, toate aceste contestatii si tot ce are legatura cu partidele se.

Ponta despre Turcescu: Cine seamana vant culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu l-au surprins marturisirile jurnalistului Robert Turcescu, aratand ca cine seamna vant culege furtuna. El a adaugat ca institutiile statului sunt cele care.

Victor Ponta, despre dezvaluirile lui Turcescu: Daca Basescu tocmai la el s-a gasit sa faca acele declaratii

Premierul Victor Ponta a refuzat luni sa comenteze dezvaluirile jurnalistului Robert Turcescu, care a dezvaluit, duminica seara, ca a fost ofiter sub acoperire. Dati-mi voie sa nu intru in aceasta.

Ponta spune ca Boagiu l-a asigurat de sprijinul PDL pentru sustinerea Corinei Cretu in Parlamentul European

Corina Cretu are sprijinul PDL in ParlamentulEuropean, a declarat, luni, presedintele PSD Victor Ponta, explicand ca vicepresedintele PPE Anca Boagiu l-a asigurat de acest lucru. Ponta a luat parte vreme de.

Premierul Ponta spune ca i-ar placea ca Romania sa fie una din gazdele Campionatului European de fotbal 2020

Pim-ministrul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-ar placea ca Romania sa se numere printre tarile care vor gazdui EURO 2020. Astazi aflam daca Romania organizeaza meciuri la Campionatul European de.

VIDEO Mondenii au fost si ei la lansarea lui Victor Ponta la prezidentiale. A rezultat un nou viral

Mondenii au fost prezenti si ei pe stadionul Arena Nationala la lansarea candidaturii premierului Victor Ponta la alegerile prezidentiale, din partea organizatia locale PSD Targu-Ocna. La fel ca si la clipul Si eu sunt varan, a rezultat un nou viral, cu titlul Si noi simtim la fel.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )