Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ponta despre Turcescu: Cine seamana vant culege furtuna

Antena3 Antena3,
Ponta despre Turcescu: Cine seamana vant culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu l-au surprins marturisirile jurnalistului Robert Turcescu, aratand ca cine seamna vant culege furtuna. El a adaugat ca institutiile statului sunt cele care. continuă pe Antena3

Victor Ponta afirma ca nu a fost surprins de scandalul Robert Turcescu: Cine seamana vant, culege furtuna, e valabil si pentru alti oameni apropiati de Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a anuntat ca a fost ofiter acoperit, cu gradul de locotenent colonel, al unui serviciu secret, explicand ca cine seamana vant culege furtuna iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta spune ca nu a fost surprins de scandalul Turcescu:Cine seamana vant, culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a fost ofiter acoperit, explicand ca cine seamana vant culege furtuna, iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta spune ca nu l-a surprins scandalul Turcescu:Cine seamana vant culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a fost ofiter acoperit, explicand ca cine seamana vant culege furtuna, iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

VIDEO: Ponta, despre deconspirarea lui Turcescu

Victo Ponta a declarat, luni, ca nu l-au surprins marturisirile jurnalistului Robert Turcescu, aratand ca cine seamna vant culege furtuna si a avertizat ca acest lucru este valabil si pentru alti apropiati ai presedintelui Traian Basescu .

Victor Ponta, despre dezvaluirile lui Turcescu: Daca Basescu tocmai la el s-a gasit sa faca acele declaratii

Premierul Victor Ponta a refuzat luni sa comenteze dezvaluirile jurnalistului Robert Turcescu, care a dezvaluit, duminica seara, ca a fost ofiter sub acoperire. Dati-mi voie sa nu intru in aceasta.

Ponta, despre candidatura lui Teodor Melescanu pentru Cotroceni: E dreptul sau de a candida

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, candidatura lui Teodor Melescanu la Presedintie, spunand ca este dreptul acestuia de a candida, acesta fiind un om extrem de elegant, transmite Mediafax. Este.

Ponta, despre a doua rectificare bugetara: Este o rectificare pozitiva

A doua rectificare bugetara din acest an urmeaza sa fie efectuata saptamana viitoare, premierul Victor Ponta precizand ca este vorba despre o rectificare pozitiva.

Ponta, despre o noua suspendare a lui Basescu: Sa avem grija sa nu avem al 3-lea mandat al lui Basescu

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la QA cu Alessandra Stoicescu, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele. Daca.

Victor Ponta, despre o noua suspendare a presedintelui: Sa avem grija sa nu fie al 3-lea mandat al lui Basescu/ A fost o intamplare faptul ca lansarea la prezidentiale a fost de ziua mea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele si costurile pentru tara sunt acceptabile, adaugand insa ca este necesara totusi atentie pentru ca Basescu sa nu aiba astfel un al treilea mandat.

Ponta, despre Stelian Tanase: Valoarea personala nu merge mana-n mana cu caracterul. Nimeni nu a cerut plecarea lui Moise Guran

Am o mare dezamagire fata de persoana domnului Tanase. Se pare ca valoarea personala nu merge mana-n mana cu caracterul, a declarat premierul Victor Ponta, vineri, la Adevarul Live. Declaratia a fost facuta in contextul in care presedintele director-general al TVR, Stelian Tanase, a declarat, intr-un interviu pentru gandul. info, ca asupra sa se fac presiuni foarte mari din partea PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )