Libnet.ro
UNICEF

16:45

Premierul Ponta spune ca i-ar placea ca Romania sa fie una din gazdele Campionatului European de fotbal 2020

B1 B1,
Premierul Ponta spune ca i-ar placea ca Romania sa fie una din gazdele Campionatului European de fotbal 2020

Pim-ministrul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-ar placea ca Romania sa se numere printre tarile care vor gazdui EURO 2020. Astazi aflam daca Romania organizeaza meciuri la Campionatul European de. continuă pe B1

Sven-Joachim Irmer (Fundatia Konrad Adenauer), referindu-se la premierul Ponta: N-a capitalizat deloc vizitele pe care le-a efectuat in Germania

Sven-Joachim Irmer, directorul Fundatiei Konrad Adenauer pentru Romania si Republica Moldova, a declarat vineri, referindu-se la premierul Victor Ponta, ca nu a reusit sa capitalizeze vizitele pe care le-a efectuat in Germania, transmite Agerpres.

Premierul Ponta anunta bani suplimentari pentru ministerul Agriculturii la a doua rectificare bugetara

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca ministerulAgriculturii va primi bani suplimentari la a doua rectificare bugetara din acest an, scrie Mediafax. Obtine, obtine. Dupa cum stiti, doamna.

Victor Ponta spune ca nu va numi un premier din partea PSD daca ajunge la Cotroceni

Candidatul PSD la prezidentiale, VIctor Ponta, a declarat, vineri, in cadrul unui interviu pentru Adevarul Live, ca nu ar numi un premier din partea partidului sau daca va fi ales presedintele tarii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )