Libnet.ro
UNICEF

22:15

Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATA la CCR

Antena3 Antena3,
Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATA la CCR

Candidatura lui Victor Ponta a fost contestata la CCR. Judecatorii vor analiza contestatia duminica seara, la 21:00. Conform legii, toate aceste contestatii si tot ce are legatura cu partidele se. continuă pe Antena3

CCR: Candidatura lui Victor Ponta este constitutionala. Ambele contestatii au fost respinse

Curtea Constitutionala a respins, duminica seara, cele doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie. Judecatorii CC au dezbatut contestatiile incepand cu ora 21. 00 si au decis, dupa cateva zeci de minute, sa le respinga.

Candidatura lui Ponta, contestata la CCR. Zegrean: Nu-mi amintesc ca vreo astfel de contestatie sa fi fost admisa

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, care va judeca duminica seara, alaturi de colegii sai din plen, doua contestatii vizavi de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, a declarat ca nu-si aminteste ca vreun astfel de demers sa fi fost admis, insa trebuie judecate toate contestatiile.

Candidatura lui Ponta, contestata la CCR. Zegrean: Cele doua contestatii, respinse

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat duminica seara ca cele doua contestatii vizavi de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale au fost respinse.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

CCR: Candidatura lui Victor Ponta este constitutionala

Victor Ponta nu infirma si nu confirma ca ar fi fost spion

Premierul Victor Ponta este singurul dintre candidatii importanti la Presedintie care nu a spus clar, cu subiect si predicat, daca a fost sau n-a fost ofiter acoperit, dupa ce presedintele Traian Basescu a avertizat ca exista candidati cu dubla comanda.

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Victor Ponta isi lanseaza azi candidatura in alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta isi lanseaza azi, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, transmite Agerpres.

Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres.

UPDATE Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni/ Lansarea blocheaza circulatia rutiera pe mai multe artere principale din Bucuresti

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres. Evenimentul va incepe la ora 16. UPDATE Circulatia in jurul Arenei Nationale este fie restrictionata, fie se desfasoara cu mare greutate inca de dimineata pe rutele ocolitoare. Vezi aici lista cu restrictiile impuse pana la ora 20. UPDATE 2 Autocarele cu sustinatori care vin la National Arena sunt escortate de masina de politie cu girofar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )