Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta si Dan Sova au fost trimisi in judecata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Turceni- Rovinari, in care sunt suspectati de coruptie.

Victor Ponta, trimis in judecata. Cum a tratat presa straina subiectul

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din Romania.

DNA: Victor Ponta, trimis in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni. Dan Sova, sub control judiciar

Premierul Victor Ponta a fost trimis joi in judecata, in stare de libertate, iar senatorul Dan Sov, in control judiciar, informeaza B1 TV. Seful Executivului este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura.

Victor Ponta, trimis in judecata. Ce a scris presa straina despre premierul roman

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din.

Victor Ponta, la sediul DNA pentru a depune un document in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul central al DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticoruptie o decizie a Curtii Europene de Justitie, din 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se.

Ponta, Sova si Laurentiu Ciurel, trimisi in judecata

ACTUALIZARE 14:50 PMP cere demisia imediata a premierului Victor Ponta Partidul Miscarea Populara PMP) sustine, intr-un comunicat de presa remis redactiei, ca suntem singura tara din lumea civilizata cu premier trimis in judecata pentru coruptie si ii solicita acestuia demisia imediata. *ACTUALIZARE 14:12 Iohannis: Imaginea Romaniei are foarte mult de suferit * Presedintele: Solutia cea mai simpla ar fi demisia -------------- Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Dan Sova, Laurentiu Ciurel, Dumitru Cristea, Octavian Graure si Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Rechizitoriu DNA: Victor Ponta i-a amenintat cu sesizari la parchet pe inspectorii fiscali care solicitau documente din cabinetul sau de avocatura

Victor Ponta i-a amenintat pe inspectorii fiscali care solicitau in 2011 documente de la cabinetul sau de avocatura cu sesizari penale, se arata in rechizitoriul procurorilor DNA. Ponta era la vremea respectiva lider PSD, partid aflat in opozitie, si declansase o serie de atacuri la seful ANAF de atunci, Sorin Blejnar. Potrivit procurorilor, Ponta si Sova ar fi decis sa falsifice o serie de documente pentru a dovedi ca s-au prestat o serie de servicii intre cele doua cabinete de avocatura, care in realitate nu ar fi existat. Premierul Victor Ponta a fost trimis, joi, in judecata in dosarul Turceni-Rovinari sub acuzatia de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

Cum a starnit DNA nationalismul din Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a devenit nefrecventabil pentru liderii europeni in momentul in care a fost chemat la DNA, in luna iunie. De atunci, Ponta si-a intetit mesajul nationalist, mai intai printr-o vizita peste Prut, apoi printr-o rafuiala gratuita cu oficialii de la Budapesta. Joi, Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari.

Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, alaturi de.

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa trimiterea sa in judecata: Singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera

Premierul Victor Ponta reactioneaza, intr-o postare pe Facebook, la trimiterea sa in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, afirmand ca singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )