Libnet.ro
UNICEF

13:01

Victor Ponta, trimis in judecata. Cum a tratat presa straina subiectul

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, trimis in judecata. Cum a tratat presa straina subiectul

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din Romania. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA.

Victor Ponta, trimis in judecata. Ce a scris presa straina despre premierul roman

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din.

DNA: Victor Ponta, trimis in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni. Dan Sova, sub control judiciar

Premierul Victor Ponta a fost trimis joi in judecata, in stare de libertate, iar senatorul Dan Sov, in control judiciar, informeaza B1 TV. Seful Executivului este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura.

Ponta, trimis in judecata. Iohannis tot nu-l poate suspenda pe prim-ministru

Victor Ponta a fost trimis in judecata de procurorii DNA, insa presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda din functia de prim-ministru pentru ca faptele au fost savarsite in calitate de avocat, inainte sa ajunga la Palatul Victoria, iar legea il protejeaza in aceasta situatie.

Ponta, trimis in judecata. Iohannis i-a cerut demisia

Presedintele Klaus Iohannis crede ca odata cu trimiterea in judecata a pemierului Victor Ponta situatia a devenit tot mai problematica pentru imaginea Romaniei. Iohannis a mai spus ca cea mai buna solutie ar fi ca Ponta sa-si dea demisia din fruntea Guvernului.

Presa internationala despre trimiterea lui Victor Ponta in judecata: Primul caz in care un sef de guvern din Romania este judecat in timpul mandatului / La inceputul anului anunta ca va demisiona daca va fi pus sub acuzare, acum Ponta ironizeaza pe Faceb

Ziarele internationale scriu despre trimiterea premierului roman Victor Ponta in judecata. AFP aminteste de declaratiile date la inceputul anului 2015, cand Ponta promitea sa demisioneze in cazul in care va fi trimis in judecata, iar acum ironizeaza pe retelele de socializare decizia DNA.

FOTO. Cum comenteaza presa straina trimiterea in judecata a lui Victor Ponta

Trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta a starnit atentia presei internationale, care a comentat situatia in care se afla prim-ministrul roman. Astfel, cele mai cunoscute ziare din presa straina au comentat stirea ca Victor Ponta va fi nevoit sa raspunda acuzatiilor de coruptie in fata judecatorilor.

Adevarul Live, ora 13.00/ Victor Ponta a fost trimis in judecata. Cine il poate schimba din functie?

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza noua situatie creata la Guvern dupa ce prim-ministrul Victor Ponta a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscala. Cine il poate schimba din functie pe Victor Ponta incepand cu aceasta noua etapa?.

Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, alaturi de.

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta si Dan Sova au fost trimisi in judecata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Turceni- Rovinari, in care sunt suspectati de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )