Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: TVA redus la produse alimentare cel tarziu din 2016, dar este nevoie de cresterea subventiilor

B1 B1,
Victor Ponta: TVA redus la produse alimentare cel tarziu din 2016, dar este nevoie de cresterea subventiilor

Premierul Victor Ponta a transmis, luni, in cadrul sedintei de acordare a votului pentru noul guvern, ca TVA va putea fi redusa la alte produse alimentare decat cele de panificatie cel tarziu din ianuarie 2016,. continuă pe B1

Victor Ponta arunca pisica moarta in curtea Parlamentului: redeventele aici trebuie decise

Victor Ponta, premierul Romaniei, spune, in contextul in care de cele mai multe ori legile cu importanta strategica sunt adoptate prin ordonanta de urgenta, ca Parlamentul este cel care va trebui sa decida pe termen lung, pentru cel putin 10-15 ani,.

Premierul Victor Ponta va prezenta lista cu noul cabinet in Parlament

Romania are un nou Guvern. Cel putin pe hartie. Victor Ponta merge astazi in Parlament cu lista noului cabinet. Executivul Ponta 4 va avea 21 de ministere si un singur vicepremier. Dupa lungi si.

VIDEO Liviu Dragnea despre noul dosar al Alinei Bica: Nimeni nu a intervenit la Victor Ponta pentru nicio propunere

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a comentat duminica faptul ca numele sau, alaturi de cel al Alinei Bica, apare intr-un nou dosar, afirmand ca nu avea in fata cui sa o sustina pe aceasta pentru functia de procuror general si ca nimeni nu a intervenit la Victor Ponta.

Victor Ponta spune ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, adica mai putin decat a cerut institutia

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, mai mult decat in 2014 cand a primit 20 de milioane de euro. DNA a avut anul acesta 20 de milioane de euro, va avea anul viitor 22 de milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune. Si cred ca e valabil pentru fiecare institutie din aceasta tara ca atunci cand cere, primeste ceea ce a cerut si ceea ce putem sa oferim din banii pe care-i avem cu totii, a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a aprobat proiectul bugetului de stat si cel al asigurarilor sociale pentru 2015. Insa, DNA a cerut 25 de milioane de euro, nu 22 de milioane. Laura Codruta Kovesi spunea joi ca a primit asigurari din partea ministrului justitiei si ministrului bugetului ca DNA va primi cat a cerut.

Ce planuieste Victor Ponta pentru Congresul PSD din martie

In contextul discutiilor despre reformarea PSD, premierul Victor Ponta a lasat, astazi, sa se inteleaga ca ar putea propune la Congresul partidului din martie anul viitor ca delimitarea functiilor politice de cele administrative sa se aplice la cel mai inalt nivel, inclusiv lui. Cu alte cuvinte, ar putea alege intre functia de premier si cea de sef al PSD.

Ce surprize placute planuieste Victor Ponta pentru PSD si ce spune Liviu Dragnea

In contextul discutiilor despre reformarea PSD, premierul Victor Ponta a lasat, astazi, sa se inteleaga ca ar putea propune la Congresul partidului din martie anul viitor ca delimitarea functiilor politice de cele administrative sa se aplice la cel mai inalt nivel, inclusiv lui. Cu alte cuvinte, ar putea alege intre functia de premier si cea de sef al PSD.

ANALIZA CNA: cum l-au favorizat Antena 3 si Romania TV pe Victor Ponta in campania pentru alegerile prezidentiale

Antena 3 si Romania TV au fost posturile de stiri care in ultima saptamana a campaniei pentru alegerile prezidentiale 2014 au prezentat partinitor informatii despre Victor Ponta, potrivit unei monitorizari a Consiliul National al Audiovizualului CNA). in schimb, B1 TV s-a dovedit a fi cel mai echilibrat post, iar TVR 1 l-a promovat mai mult pe Klaus Iohannis.

Victor Ponta, mesaj pentru Iohannis dupa ce guvernul sau a trecut de Parlament: Sunt convins ca si noul presedinte va avea o schimbare importanta de atitudine

Victor Ponta i-a transmis un mesaj presedintelui ales, Klaus Iohannis, dupa ce guvernul sau a fost votat in Parlament. Cu 377 de voturi pentru si 134 impotriva, premierul nu a avut emotii pentru Guvernul Ponta.

Cum a fugit Victor Ponta de propria majoritate. Noul Guvern a trecut cu 377 de voturi pentru

Victor Ponta a evitat sa isi riste fotoliul de premier, refuzand sa trimita Parlamentului un nou program de guvernare. Desi are o majoritate larga in Parlament, el s-a rezumat la o restructurare a Executivului, cu sase ministri noi, doi reveniti in Guvern si 14 supravietuitori ai Guvernului Ponta 3. Pentru a evita surprizele, Ponta le-a cerut parlamentarilor PSD sa voteze cu bilele la vedere. La inchiderea editiei, senatorii si deputatii incepusera sedinta pentru validarea Guvernului Ponta 4.

Victor Ponta: Nu am date despre implicarea lui Liviu Dragnea in dosarul Bica. Orice ministru urmarit penal pleaca

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are niciun fel de informatie oficiala privind o implicare a vicepremierului Liviu Dragnea in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alinei Bica. Ponta a precizat ca, in cazul in care se incepe urmarirea penala impotriva unui ministru, acesta se retrage imediat din Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )