Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ponta: Nu am date despre implicarea lui Liviu Dragnea in dosarul Bica. Orice ministru urmarit penal pleaca

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Nu am date despre implicarea lui Liviu Dragnea in dosarul Bica. Orice ministru urmarit penal pleaca

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are niciun fel de informatie oficiala privind o implicare a vicepremierului Liviu Dragnea in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alinei Bica. Ponta a precizat ca, in cazul in care se incepe urmarirea penala impotriva unui ministru, acesta se retrage imediat din Guvern. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Nu am date privind implicarea lui Dragnea in cazul Bica. Orice ministru urmarit penal pleaca

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are niciun fel de informatie oficiala privind o implicare a vicepremierului Liviu Dragnea in dosarul Bica si a precizat ca, in eventualiatea in care pentru vreun ministru va fi inceputa urmarirea penala, acea persoana va trebui sa se retraga din Guvern, potrivit Mediafax.

VIDEO Liviu Dragnea despre noul dosar al Alinei Bica: Nimeni nu a intervenit la Victor Ponta pentru nicio propunere

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a comentat duminica faptul ca numele sau, alaturi de cel al Alinei Bica, apare intr-un nou dosar, afirmand ca nu avea in fata cui sa o sustina pe aceasta pentru functia de procuror general si ca nimeni nu a intervenit la Victor Ponta.

Ce surprize placute planuieste Victor Ponta pentru PSD si ce spune Liviu Dragnea

In contextul discutiilor despre reformarea PSD, premierul Victor Ponta a lasat, astazi, sa se inteleaga ca ar putea propune la Congresul partidului din martie anul viitor ca delimitarea functiilor politice de cele administrative sa se aplice la cel mai inalt nivel, inclusiv lui. Cu alte cuvinte, ar putea alege intre functia de premier si cea de sef al PSD.

Victor Ponta, despre propunerea lui Dragnea: Este una corecta. Orice principiu se aplica la toata lumea, fara exceptie/ PSD sa arate ca sprijina combaterea coruptiei, a clientelismului si a acumularii de putere

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca sustine propunerea lui Liviu Dragnea privind separarea functiei publice de functia politica, el aratand ca aceasta e corecta si ca acest principiu i se aplica inclusiv lui, fara exceptie.

Senatorul PSD Daniel Savu: Proiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de sustinerea grupurilor parlamentare si a intregului partid

Senatorul PSD Daniel Savu afirma ca ii sustine pe Victor Ponta si Liviu Dragnea in efortul lor de a moderniza partidulProiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de.

Victor Ponta: Liviu Dragnea renunta la functia de vicepremier, pentru ca se va ocupa mai mult de partid

Premierul Victor Ponta a explicat de ce le-a fost retrasa functia de vicepremier lui Liviu Dragnea si Daniel Constantin, noteaza www. stiripesurse. ro. Domnul Liviu Dragnea va renunta la functia de.

Victor Ponta: Liviu Dragnea renunta la functia de vicepremier, pentru ca se va ocupa mai mult de partid (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a explicat de ce le-a fost retrasa functia de vicepremier lui Liviu Dragnea si Daniel Constantin, noteaza www. stiripesurse. ro. Domnul Liviu Dragnea va renunta la functia de.

Liviu Dragnea NU va mai fi VICEPREMIER in Guvernul Ponta 4

Vicepremierul Liviu Dragnea nu va mai ocupa aceasta functie in Guvernul Ponta 4, potrivit Antena 3. Premierul Victor Ponta a citit, duminica, lista noilor ministri care vor face parte din cabinetul sau si pentru.

Liviu Dragnea si Elena Udrea neaga implicarea in dosarul Bica

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a negat duminica orice implicare in dosarul Bica, in care este mentionat ca ar fi intermediat o mita de 3,5 milioane de euro, el precizand ca acest lucru este o enormitate si nu are cunostinta de asa ceva.

Victor Ponta despre Traian Basescu: Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca intre el si Traian Basescu nu a existat niciun moment in care sa aiba incredere unul in altul sau sa se simpatizeze. Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam, intotdeauna ne-am antipatizat, este o diferenta structurala, daca vreti. Probabil ca vi se intampla si dumneavoastra si altor oameni sa zici Pe omul acesta, de cand il cunosc si pana azi, de ani de zile, n-am putut sa ne intelegem, a precizat Ponta, intr-o emisiune la Romania TV, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )