Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta vine in aceasta seara in Biroul Presedintelui, la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta vine in aceasta seara in Biroul Presedintelui, la Sinteza Zilei

In biroul Presedintelui in aceasta seara vine Premierul Victor Ponta. Ce lovitura finala aplica regimului Basescu, afla azi la 21:30 la Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania. continuă pe Antena3

Victor Ponta, in Biroul Presedintelui. Declaratiile premierului la final de campanie

Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Mihai Gadea in editia de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3. Presedintele social-democrat a explicat cum a fost campania dar si ce vrea sa faca din.

Kelemen Hunor in Biroul Presedintelui: Nu am fost fericiti pentru deciziile pe care le-am luat in 2010 si 2011. Altele mai bune nu am gasit

Candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, Kelemen Hunor, a declarat in Biroul presedintelui, de la Sinteza zilei ca nu-si reproseaza masurile de austeritate la care partidul a contribuit in perioada.

FOTOGALERIE Victor Ponta, la Antena 3: Canapele, elogii si multa dragoste

Antena 3 si Mihai Gadea i-au pregatit o emisiune de gala premierului Victor Ponta, cu invitati care au laudat permanent realizarile si personalitatea unui premier tanar exceptional. Impresie a facut si atitudinea tandra a premierului care se tinea de mana cu sotia, gest suprins din toate unghiurile de cameramanii emisiunii Sinteza zilei.

Victor Ponta, ironizat de Traian Basescu: Este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams (VIDEO)

Victor Ponta, tinta ironiilor presedintelui Traian Basescu! Seful statului a declarat, amuzat, ca prim-ministrul este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams la Turneul Campioanelor. Presedintele, care.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

Victor Ponta: Il voi gratia pe Gica Popescu

Actualul premier al Romaniei, Victor Ponta, aflat in cursa pentru presedintie, a declarat marti seara ca il va gratia pe Gica Popescu, in cazul in care va castiga functia suprema in stat.

IPP accepta conditiile cerute de Victor Ponta si INVITA TOTI candidatii la o dezbaterea electorala inaintea primului tur

Intru-un comunicat de presa Institutul pentru Politici Publice anunta ca accepta conditiile cerute de Victor Ponta pentru o dezbatere electorala. Ca atare, IPP invita toti candidatii la alegerile prezidentiale de duminica la o confruntare electorala. Candidatii trebuie sa raspunda propunerii pana luni seara.

Victor Ponta: Obiectivul in primul tur este sa obtin 37,5%/ Maior si Tariceanu se califica pentru postul de premier

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a declarat ca obiectivul sau pentru primul tur al alegerilor de duminica este 37,5% din voturi. Intrebat de propunerea de prim-ministru, Ponta a declarat ca si George Maior, seful SRI, si Calin Popescu Tariceanu, dar si altii, se califica pentrupost si ca va avea aceasta discutie dupa alegeri.

Victor Ponta: Acciza la palinca va fi eliminata de anul viitor. Trebuie sa ne pregatim pentru o batalie juridica cu Comisia Europeana

Acciza pentru palinca va fi eliminata, incepand din 2015, potrivit unui proiect de Lege care urmeaza sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2015, dar Romania trebuie sa se pregateasca si de o batalie juridica cu Comisia Europeana pe aceasta tema, a declarat premierul Victor Ponta, duminica, in cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )