Libnet.ro
UNICEF

23:45

Kelemen Hunor in Biroul Presedintelui: Nu am fost fericiti pentru deciziile pe care le-am luat in 2010 si 2011. Altele mai bune nu am gasit

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor in Biroul Presedintelui: Nu am fost fericiti pentru deciziile pe care le-am luat in 2010 si 2011. Altele mai bune nu am gasit

Candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, Kelemen Hunor, a declarat in Biroul presedintelui, de la Sinteza zilei ca nu-si reproseaza masurile de austeritate la care partidul a contribuit in perioada. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor: UDMR decide dupa primul tur al alegerilor prezidentiale pe cine va sustine in turul al doilea

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, ca partidul pe care il conduce va decide dupa primul tur al alegerilor prezidentiale pe cine va sustine in turul.

Ponta: Banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu

Banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Traian Basescu, prin Elena Udrea, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca ii pare rau daca persoanele.

Ponta: Banii din dosarul Microsoft au fost dati pentru campania lui Basescu

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Traian Basescu, prin Elena Udrea.

Alegeri prezidentiale 2014. Kelemen Hunor: Fiecare vot exprimat de un maghiar influenteaza viitorul Romaniei

Klemen Hunor, candidatul UDMR la functia de presedinte al Romaniei, le-a cerut, duminica, femeile din UDMR sa se implice cat mai mult in mobilizarea la vot a electoratului, intrucat fiecare vot al maghiarilor influenteaza viitorul Romaniei.

Un barbat din Japonia a fost arestat pentru ca a confectionat cinci arme cu o imprimanta 3D

Un barbat din Japonia a devenit prima persoana care a primit o pedeapsa cu inchisoarea pentru ca a proiectat si a tiparit o arma 3D. Yoshitomo Imura, in varsta de 28 de ani, a descarcat modelul si a imprimat 5 pistoale de platic, dintre care doua aveau capacitatea de a trage cu gloante reale, scrie The Telegraph.

Sase persoane au fost arestate pentru vandalizarea sediului Fidesz, dupa protestul din Budapesta

Sase persoane au fost arestate la Budapesta pentru acte de vandalism comise la sediul partidului Fidesz. Acestea au avut loc in urma manifestatiei antiguvernamentale organizate duminica seara in semn de protest.

O femeie a fost arestata pentru ca a CALCAT Coranul in picioare

O femeie a fost arestata in Turcia dupa ce a postat pe Twitter o poza in care calca Coranul in picioare. Femeia, de 30 de ani, a carei identitate nu a fost data publicitatii, purta pantofi rosii si a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )