Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTOGALERIE Victor Ponta, la Antena 3: Canapele, elogii si multa dragoste

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Victor Ponta, la Antena 3: Canapele, elogii si multa dragoste

Antena 3 si Mihai Gadea i-au pregatit o emisiune de gala premierului Victor Ponta, cu invitati care au laudat permanent realizarile si personalitatea unui premier tanar exceptional. Impresie a facut si atitudinea tandra a premierului care se tinea de mana cu sotia, gest suprins din toate unghiurile de cameramanii emisiunii Sinteza zilei. continuă pe Hotnews

O asemanare intre campania lui Victor Ponta si metodele separatistilor rusi

Merita mai multa atentie mesajele de campanie neagra utilizate de Victor Ponta impotriva principalului sau adversar, Klaus Iohannis. Unul dintre ele se remarca prin ticalosie extrema. Ponta exploateaza fara scrupule frica, groaza unor oameni ceva mai expusi manipularii. Pensionarii, oameni de regula saraci, bolnavi si dependenti in mare masura de bunavointa statului, sunt bombardati practic non stop cu amenintarea ca Iohannis, prezentat drept omul lui Basescu, gandeste la fel, taie pensii si salarii.

Victor Ponta, in Biroul Presedintelui. Declaratiile premierului la final de campanie

Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Mihai Gadea in editia de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3. Presedintele social-democrat a explicat cum a fost campania dar si ce vrea sa faca din.

PSD incepe sa simta teama de esec. Simptomele fricii la Victor Ponta

Cea mai spectaculoasa stire a saptaminii, anuntata chiar de Victor Ponta intr-un interviu acasa la Antena 3, este noua sa tinta de voturi: 37,5%. In august, cind a facut celebra declaratie cu popcornul, el declarase ca pleaca de la un scor de 40%, asigurat de alianta PSD - PC - UNPR. Scaderea asumata a tintei electorale e simptomul indoielii, al fricii de esec care a inceput sa roada serios inima infernalei masinarii electorale a PSD. Ponta e sub intentia de vot a partidului, iar sondajele interne arata ca potentialul sau de crestere e aproape epuizat sub loviturile justitiei. Iata alte citeva elemente-cheie ale fricii cuibarite in staful candidatului:.

Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu 105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam, batrana nu a rostit cuvintele magice.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

Evaluarea campaniei lui Victor Ponta - un lung sir de lovituri sub centura si voturi cumparate pe bani publici

Inaintea debutului oficial al campaniei electorale, premierul Victor Ponta a apelat la arme interzise pentru a-si lovi adversarii sau pentru a castiga puncte. In cele cateva saptamani scurse a contabilitat atat de multe derapaje, incat abia li se mai poate tine socoteala. Victor Ponta si PSD si-au pregatit terenul campaniei modificand o lege prin care au suspendat temporar migratia politica, astfel incat sa racoleze cat mai multi primari si alesi locali din opozitiei. Campania Ponta/PSD a continuat printr-o serie de atacuri sub centura impotriva principalului adversar, atacat pe teme de religie, pentru faptul ca nu are copii sau acuzat ca va taia pensiile. Hotnews. ro va continua in urmatoarele zile evaluarea campaniei candidatilor la prezidentiale .

Sustinatorii lui Victor Ponta: Oficiali, artisti, sportivi si intelectuali

Premierul Victor Ponta se bucura de prima pozitie in toate sondajele din Romania, pentru alegerile prezidentiale. De altfel, Ponta se bucura de sustinere externa si interna, din partea mai multor oficiali, oame.

Victor Ponta vine in aceasta seara in Biroul Presedintelui, la Sinteza Zilei

In biroul Presedintelui in aceasta seara vine Premierul Victor Ponta. Ce lovitura finala aplica regimului Basescu, afla azi la 21:30 la Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania.

Victor Ponta si sfintii: PSD imparte iconite cu Arsenie Boca, inscriptionate pe verso ce numele premierului

Catalin Predoiu a solicitat BOR sa se delimiteze de practica PSD de a distribui iconite cu Arsenie Boca, inscriptionate pe verso cu numele lui Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )