Libnet.ro
UNICEF

15:00

Victor Ponta: Nu voi mai avea niciodata discutii nepublice cu Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu voi mai avea niciodata discutii nepublice cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat in direct la Antena 3 ca nu va mai avea niciodata discutii nepublice cu Traian Basescu. Efectul pervers al acelei mici satisfactii de o zi a domnului Basescu de a face publice. continuă pe Antena3

Va impotmoli Victor Ponta Romania la periferia Europei?

Integrarea deplina a Romaniei in Europa nu pare a fi o prioritate a politicii posibilului viitor presedinte. De parca Romania condusa Victor Ponta nu ar mai vrea in Europa. Dar vrea Europa o Romanie condusa de Victor Ponta? Unul dintre cei mai cunoscuti istorici germani il descrie pe Victor Ponta, drept un pretins social-democrat si il considera, alaturi de Viktor Orban, un element de risc pentru democratie si pentru stabilitatea Europei.

Efectul campaniei Antena 3 impotriva DNA, acuzata ca a determinat cinci sinucideri: Premierul Victor Ponta cere ministrului muncii si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa scape pensionarii acuzati de pensionare ilegala de ancheta procuroril

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, ministrului muncii, Rovana Plumb si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa-i scape de ancheta pe pensionarii acuzati in dosarul spagii de la Pitesti, unde peste 1000 de pensionari au fost prinsi dand spaga unei echipe de doctori pentru a-si rezolva dosarele de pensionare. Doamna ministru Plumb, vreau ca pana la urmatoarea sedinta de guvern, pana incepe Parlamentul sa lucreze, sa veniti cu un proiect de act normativ prin care sa gasim o solutie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie sa dea acum niste bani inapoi, a declarat Ponta. Apelul sau are loc dupa ce miercuri seara Antena 3 a declansat o campanie virulenta impotriva DNA, acuzata ca determinat cu aceste anchete sinuciderea a cinci pensionari. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca initiativa amnistierii faptelor respective incurajeaza pur si simplu coruptia, plata mitei la rezolvarea unor dosare de pensionare anticipata pe motiv de boala sau incadrari la o grupa mai favorabila pentru o pensie mai mare fiind fenomen de masa in Romania.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara va fi una pozitiva. Veniturile cresc cu 1,07 miliarde lei, iar cheltuielile cu 1,34 miliarde lei

Premierul Victor Ponta a afirmat ca rectificarea bugetara va fi pozitiva si va fi aprobata in sedinta Guvernului de vineri. Este o rectificare pozitiva, cresc veniturile cu 1,07 miliarde lei, iar cheltuielile vor fi revizuite in crestere cu 1,34 miliarde lei, a spus Ponta. Potrivit acestuia, mai multe ministere vor primi bani in plus. De asemenea, se vor mai aloca 600 milioane de lei catre autoritatile locale pentru plata arieratelor. In schimb se vor taia 750 milioane de lei de la Ministerul Finantelor, de la capitolul actiuni generale, si 25 milioane de lei de la Ministerul Mediului.

Victor Ponta il propune pe Claudiu Manda in functia de ministru delegat pentru Buget

Premierul Victor Ponta a anuntat joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca vineri il va propune pentru functia de ministru delegat pentru Buget pe seful PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda. Primul ministru a precizat ca dupa episodul cu Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, care a fost umilita in toate felurile dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni, a decis ca trebuie sa aduca si mai multi tineri in Guvern.

Trei motive scurte pentru care candidatura la prezidentiale a lui Victor Ponta este o impostura

Ascultand discursul de marti prin care Victor Ponta si-a lansat candidatura pentru presedintia Romaniei, mi-au sarit in ochi cateva motive clare, de necontestat, care dovedesc ca aceasta candidatura la cea mai importanta functie din stat este o impostura. Conform DEX, impostorul este o persoana care cauta sa insele, profitand de necunostinta sau de buna-credinta a oamenilor. Este istoria politica recenta a Romaniei rezumata intr-o singura definitie.

FOTO Reportaj din culisele candidaturii lui Victor Ponta pentru alegerile prezedentiale. Unii lideri USL au fost mai preocupati de telefoanele mobile decat de discursurile colegilor

Victor Ponta si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale in cadrul reuniunii Consiliului National al PSD, la Craiova. Aproximativ 5000 de social-democrati au fost prezenti la eveniment.

FOTO Reportaj din culisele candidaturii lui Victor Ponta pentru alegerile prezedentiale

Victor Ponta si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale in cadrul reuniunii Consiliului National al PSD, la Craiova. Aproximativ 5000 de social-democrati au fost prezenti la eveniment.

Victor Ponta, in zonele afectate de inundatii din Gorj: Acum, sa venim cu utilaje, ca daca venim cu mana, ce facem?

Premierul Victor Ponta s-a deplasat, marti, in mai multe localitati afectate de inundatii din judetul Gorj, fiind insotit de vicepremierul Liviu Dragnea. in timp ce discuta cu oameni din comuna Polovraci,.

Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean, la solicitarea lui Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a eliberat din functie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu-Marin Oltean, la propunerea ministrului de resort Gabriel Oprea.

Victor Ponta se lanseaza in cursa pentru prezidentiale, la Craiova, in fata a 6.000 de social-democrati

Candidatura premierului pentru scaunul de la Cotroceni intra in linie dreapta. Victor Ponta merge marti in Craiova, in fata a 6. 000 de social-democrati, pentru a le cere sustinerea pentru cea mai inalta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )