Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: Nu il voi regreta pe Basescu, iar Antonescu nu va ajunge la Cotroceni (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Nu il voi regreta pe Basescu, iar Antonescu nu va ajunge la Cotroceni (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, se insala atunci cand ii transmite ca il va regreta pe Traian Basescu daca liberalul va ajunge seful statului. Totodata, el a. continuă pe B1

Ponta: Antonescu sa stea linistit, nu-l voi regreta pe Basescu, iar el nici nu va ajunge la Cotroceni

Liderul PSD, Victor Ponta, afirma ca presedintele PNL, Crin Antonescu, se insala atunci cand ii transmite ca il va regreta pe Traian Basescu daca liberalul va ajunge seful statului, Ponta spunand ca nu il va regreta niciodata pe actualul presedinte, iar Antonescu nici nu va ajunge la Cotroceni, potrivit Mediafax.

Ponta: Antonescu sa stea linistit. Nu-l voi regreta pe Basescu, iar el nu va ajunge la Cotroceni

Victor Ponta afirma ca liderul PNL, Crin Antonescu, se insala atunci cand ii transmite ca il va regreta pe Traian Basescu daca liberalul va ajunge seful statului, Ponta spunand ca nu il va regreta niciodata pe actualul presedinte, iar Antonescu nici nu va ajunge la Cotroceni.

Mesajul lui Ponta pentru Antonescu: Sa stea linistit, nu-l voi regreta pe Basescu si el nici nu va ajunge la Cotroceni

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca presedintele PNL, Crin Antonescu, se insala atunci cand ii transmite ca il va regreta pe Traian Basescu daca liberalul va ajunge seful statului. Ponta spune ca nu.

Victor Ponta, reactie la Crin Antonescu: Se insala, nu il voi regreta niciodata pe Basescu. El nici nu va ajunge la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a afirmat ca liderul liberal Crin Antonescu se insala cand afirma ca premierul il va regreta pe Traian Basescu atunci cand el va ajunge la Cotroceni.

Crin Antonescu, mesaj pentru Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu. Daca eu ajung presedinte, nu fac pact de coabitare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din guvern, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu, mesaj catre Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Crin Antonescu, mesaj catre Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din guvern.

Victor Ponta: Cred in refacerea USL dupa 25 mai, dar nu voi mai putea fi prieten cu Antonescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine in continuare ca exista sanse ca USL sa se refaca dupa 25 mai, in conditiile in care PNL nu va atinge pragul de 20%, pe care si l-a fixat pentru.

Victor Ponta, la lansarea candidatilor pentru euroalegeri: Daca credeti ca trebuie sa fiu candidat la Presedintie, voi fi

Presedintele social democrat Victor Ponta a declarat, sambata, la lansarea candidatilor PSD-UNPR-PC pentru euroalegeri, ca va fi candidatul la Presedintie in noeimbrie 2014 daca alianta considera ca trebuie.

Victor Ponta: Daca credeti ca trebuie sa fiu candidat la Presedintie, voi fi

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la lansarea eurocandidatilor aliantei PSD-UNPR-PC, ca alianta va fi castigatoare inclusiv in noiembrie 2014, el precizand: Daca considerati ca trebuie sa fiu candidat la Presedintie,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )