Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crin Antonescu, mesaj catre Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu, mesaj catre Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din guvern. continuă pe România Liberă

Antonescu, mesaj catre Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu pentru ca, daca ajung presedinte, nu fac pact de coabitare

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a transmis premierului Ponta ca el nu va face pact de coabitare in cazul in care ajunge presedinte, precizand ca prim-ministrul il va regreta pe actualul presedinte Traian.

Crin Antonescu, mesaj pentru Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu. Daca eu ajung presedinte, nu fac pact de coabitare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din guvern, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu, mesaj catre Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Antonescu il ameninta pe Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

VIDEO Crin Antonescu: imi dau demisia daca PNL nu obtine un scor de 20% la Alegerile Europarlamentare. Vremea aliantelor a trecut

Presedintele PNL Crin Antonescu, aflat la Brasov la reuniunea alesilor locali ai partidului, nu a ratat momentul sa arunce sageti catre adversarii sai politici Victor Ponta si Traian Basescu.

VIDEO Crin Antonescu: imi dau demisia daca PNL nu obtine un scor de 20% la alegerile Europarlamentare. Vremea aliantelor a trecut

Presedintele PNL Crin Antonescu, aflat la Brasov, la reuniunea alesilor locali ai partidului, nu a ratat momentul sa arunce sageti catre adversarii sai politici Victor Ponta si Traian Basescu.

Crin Antonescu: Demisionez, daca PNL ia sub 20% la europarlamentare

Liderul liberarilor, Crin Antonescu, a anuntat ca va demisiona de la conducerea partidului, daca PNL nu va obtine minimum 20% la alegerile europarlamentare. Antonescu a subliniat ca scorul stabilit de partid este.

VIDEO Crin Antonescu: PNL si-a fixat un procent de 25% la europarlamentare. Este un obiectiv de data mai veche

Dupa ce, sambata, Crin Antonescu a anuntat la Brasov ca isi va da demisia daca PNL nu obtine 20% la alegerile europarlamentare, duminica, la Ploiesti, presedintele PNL a spus ca procentul fixat in urma discutiilor din organizatie este de 25%.

Crin Antonescu spune ca va renunta la indemnizatie pe perioada vacantei parlamentare din eurocampanie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca sustine initiativa vicepresedintelui Senatului, Marius Obreja, ca parlamentarii liberali sa renunte la indemnizatie pe perioada vacantei parlamentare, mentionand ca personal va da curs acestei propuneri, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu: PSD este pe cale sa intemeieze o noua religie, bazata pe a doua infiintare a USL

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca reprezentantii PSD sunt pe cale sa intemeieze o noua religie, bazata pe a doua infiintare a USL, dupa cum au fost intemeiate religii pe asteptarea unei noi.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )