Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta vrea un nou sistem de taxare la Autostrada Soarelui, fara cozi la plata si cu incasari la buget

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta vrea un nou sistem de taxare la Autostrada Soarelui, fara cozi la plata si cu incasari la buget

Sistemul de taxare a autovehiculelor care circula pe Podul Cernavoda trebuie regandit si implementat cel tarziu pana in primavara, altfel vara viitoare trebuie ridicate din nou bariere pentru a se evita blocaje, i-a transmis premierul Victor Ponta ministrului delegat pentru infrastructura, Dan Sova, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta vrea un nou sistem de taxare la Autostrada Soarelui, fara cozi la plata si cu incasari la buget

Sistemul de taxare a autovehiculelor care circula pe Podul Cernavoda trebuie regandit si implementat cel tarziu pana in primavara, altfel vara viitoare trebuie ridicate din nou bariere pentru a se evita blocaje, i-a transmis premierul Victor Ponta ministrului delegat pentru infrastructura, Dan Sova.

Ponta vrea un nou sistem de taxare la Autostrada Soarelui.

Sistemul de taxare a autovehiculelor care circula pe Podul Cernavoda trebuie regandit si implementat cel tarziu pana in primavara, altfel vara viitoare trebuie ridicate din nou bariere pentru a se evita blocaje, i-a transmis premierul Victor Ponta ministrului delegat pentru infrastructura, Dan Sova, conform Mediafax. La inceputul sedintei Guvernului, Ponta a cerut informatii referitoare la situatia creata pe Autostrada Bucuresti-Constanta, la punctul de taxare a trecerii pe Podul Cernavoda, .

Ponta cere un nou sistem de taxare pe Autostrada Soarelui, pentru a obtine venituri la buget

Sistemul de taxare a autovehiculelor care circula pe podul Cernavoda trebuie regandit si implementat cel tarziu pana in primavara, altfel vara viitoare trebuie ridicate din nou bariere pentru a se evita blocaje, i-a transmis premierul Victor Ponta.

Premierul Ponta cere regandirea sistemului de taxare la Autostrada Soarelui

Premierul Victor Ponta i-a transmis, marti, ministrului delegat pentru infrastructura, Dan Sova, regandirea sistemului de taxare a autovehiculelor care circula pe Podul Cernavoda. La inceputul sedintei.

Premierul Ponta cere regandirea sistemului de taxare la Autostrada Soarelui

Premierul Victor Ponta i-a transmis, marti, ministrului delegat pentru infrastructura, Dan Sova, regandirea sistemului de taxare a autovehiculelor care circula pe Podul Cernavoda. La inceputul sedintei.

Ponta i-a cerut lui Sova un nou sistem de taxare pe Podul Cernavoda

Premierul Victor Ponta i-a transmis ministrului delegat pentru infrastructura, Dan Sova, ca sistemul de taxare a autovehiculelor care circula pe Podul Cernavoda trebuie regandit si implementat cel tarziu pana in primavara, altfel vara viitoare trebuie ridicate din nou bariere pentru a se evita blocaje, potrivit surselor de presa.

Autostrada Soarelui din nou aglomerata. Mii soferi se intoc acasa de la mare

Oficialii din cadrul Centrului Infotrafic al Politiei Romane informau faptul ca traficul pe Autostrada Soarelui, in directia de mers Constanta-Bucuresti, este aglomerat.

BLOCAJ pe AUTOSTRADA SOARELUI. Coloana de peste sapte kilometri din cauza unui accident.

UPDATE Un accident rutier s-a produs in urma cu putin timp pe Autostrada Soarelui. Un copil se afla printre raniti. Potrivit Centrului Infotrafic, circulatia rutiera pe sensul spre Capitala al Autostrzii A2 Bucuresti Constanta se desfasoara usor ingreunat la kilometrul 105 in apropierea localitatii Drajna). Un autoturism a iesit in decor, iar ambulantele sosite la fata locului ocupa o banda de circulatie. Se estimeaza ca in scurt timp traficul in zona va reveni la .

Accident pe Autostrada Soarelui: Un copil de doi ani a murit

Un copil de doi ani si jumatate a murit, iar parintii acestuia au fost raniti grav, luni seara, intr-un accident produs pe Autostrada Soarelui, dupa ce masina in care se aflau a intrat in balustrada mediana.

UPDATE Situatia drumurilor spre Capitala: traficul a fost reluat pe DN1, pe Autostrada Soarelui se circula bine

Traficul pe DN1, pe directia dinspre Brasov spre Valea Prahovei, a fost reluat, asta dupa ce initial fusese deviat din cauza numarului foarte mare de masini care se indreptau spre Capitala. Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada Soarelui nu sunt probleme.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )