Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta vrea ca Romania si Bulgaria sa intre impreuna in spatiu Schengen: Doar impreuna o sa ridicam Mecanismul de Cooperare si Verificare

B1 B1,
Victor Ponta vrea ca Romania si Bulgaria sa intre impreuna in spatiu Schengen: Doar impreuna o sa ridicam Mecanismul de Cooperare si Verificare

Dupa reuniunea trilaterala de la Craiova, premierul Victor Ponta a declarat, intr-o conferinta de presa comuna cu omologii sai bulgar Boiko Borisov si sarb Aleksandar Vucic, ca Romania si Bulgaria trebuie. continuă pe B1

Victor Ponta: Romania si Bulgaria trebuie sa intre impreuna in Schengen, nu separat

Dupa reuniunea trilaterala de la Craiova, premierul Victor Ponta a declarat, intr-o conferinta de presa comuna cu omologii sai bulgar Boiko Borisov si sarb Aleksandar Vucic, ca Romania si Bulgaria trebuie.

Ponta vrea accelerarea proiectelor de infrastructura energetica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Craiova, ca energia este cea mai eficienta arma si cel mai important mijloc de dezvoltare, iar Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele de infrastructura energetica, informeaza Mediafax.

Sedinta comuna de Guvern Romania-Bulgaria-Serbia. Ponta: Cele trei tari trebuie sa fie mai unite. E in interesul Romaniei si Bulgariei ca Serbia sa devina membra a UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa sedinta de Guvern comunica cu Bulgaria si Serbia ca este important ca cele trei state sa fie mult mai unite in viitor si ca Romania si Bulgaria sustin Serbia.

VIDEO Victor Ponta, la intalnirea cu omologii bulgar si sarb: Romania, Bulgaria si Serbia ar trebui sa colaboreze mai mult si sa formeze grupul de la Craiova pe modelul grupului de la Visegrad

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca spera ca intrevedere trilaterala cu omologul sarb Aleksandar Vucic si cel bulgar Boyko Borisov, desfasurata la Craiova, sa fie considerata peste ani un moment istoric in relatiile dintre cele 3 tari. Inseamna ca trecutul sa il lasam in trecut, a declarat Ponta. Premierul a adaugat ca si-ar dori ca Romania, Bulgaria si Serbia pot forma grupul de la Craiova pe modelul grupului de la Visegrad.

Ponta: Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele energetice

Energia este cea mai eficienta arma si cel mai important mijloc de dezvoltare, iar Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele de infrastructura energetica necesare pentru a asigura economiilor lor energie sigura si la preturi competitive, a declarat premierul Victor Ponta.

DOCUMENTE Liberalii il acuza pe Victor Ponta ca le-a plagiat textul unui proiect de lege pentru care Guvernul a dat aviz negativ

Purtatorul de cuvant al deputatilor PNL, Cristina Pocora, l-a acuzat joi pe premierul Victor Ponta ca a plagiat un text dintr-un proiect de lege, impreuna cu expunerea de motive, depus de liberali la Parlament anul trecut si pentru care guvernul condus de Ponta a dat aviz negativ. Vezi cele doua texte comparate in documentele atasate si in articol.

Coridorul de gaze intre Romania, Bulgaria si Grecia va fi gata la finele anului 2018

Constructia coridorului de gaze intre Romania, Bulgaria si Grecia va incepe in martie 2016 si va fi gata la sfarstul lui 2018, a anuntat miercuri ministrul bulgar al Energiei, Temenuzhka Petkova, informeaza Ag.

Primaria sectorului 1 cere amendarea premierului Victor Ponta si a ministrului Mediului cu 20% din salariul minim pe economie/zi fiindca nu expropriaza cei 5.000 mp din Parcul Bordei, ramasi proprietate privata

Primaria sectorului 1 a dat in judecata in 2011 Guvernul Romaniei cerand instantei sa oblige executivul sa exproprieze cei 5. 000 mp ramasi proprietate privata in Parcul Bordei dupa ce Primaria Capitalei a intrat in posesia spatiului verde. In aprilie 2014, Inalta Curte de Casatie si Justitie a obligat Guvernul si Ministerul Mediului sa exproprieze terenul, insa potrivit reprezentantilor Primariei sector 1 executivul nu a facut nimic in acest sens. Acum, Primaria sectorului 1 vrea sa ceara instantei de judecata amendarea premierului Victor Ponta si a ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu, cu 20% din salariul minim pe economie pentru fiecare zi de intarziere in executarea respectivei hotarari.

Victor Ponta, despre pozitia DNA in cazul Dragnea: Daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata

Intrebat cum comenteaza faptul ca procurorul care se ocupa de caz lui Liviu Dragnea a spus ca a fost o intelegere intre martorii apararii si inculpat, premierul Victor Ponta a raspuns ca s-a.

Victor Ponta, despre copilul care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Important este sa asiguram conditii, dar sa existe si responsabilitate atunci cand se greseste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca Romania a primit 200. 000 de euro de la Banca Mondiala pentru educatie, subliniind ca este nevoie de bani pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )