Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta, despre pozitia DNA in cazul Dragnea: Daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata

B1 B1,
Victor Ponta, despre pozitia DNA in cazul Dragnea: Daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata

Intrebat cum comenteaza faptul ca procurorul care se ocupa de caz lui Liviu Dragnea a spus ca a fost o intelegere intre martorii apararii si inculpat, premierul Victor Ponta a raspuns ca s-a. continuă pe B1

Victor Ponta, despre copilul care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Important este sa asiguram conditii, dar sa existe si responsabilitate atunci cand se greseste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca Romania a primit 200. 000 de euro de la Banca Mondiala pentru educatie, subliniind ca este nevoie de bani pentru.

Pilotii au fost extraordinari si stewardesa extrem de curajoasa. Ce spune Victor Ponta despre zborul cu probleme

Premierul Victor Ponta a precizat, duminica seara, referitor la cursa aviatica presarata cu o serie de incidente cauzate de vantul puternic, ca pilotii i-au salvat viata. Ma bucur ca nu m-ati chemat ieri.

Cum comenteaza Ponta pozitia DNA in cazul Dragnea

Liderul PSD, Victor Ponta, nu a dorit sa comenteze pozitia DNA de la ICCJ, conform careia martorii propusi de apararea lui Dragnea in dosarul Referendumului au vorbit inainte de audieri cu acesta, spunand doar ca, daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata, potrivit Mediafax.

Victor Ponta afirma ca cererile DNA de arestare a unor senatori incalca grav regulile de procedura si respectul intre institutii: Senatorii nu sunt angajatii unui procuror DNA

Premierul Ponta a afirmat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca l-a atentionat pe ministrul Justitiei ca cererea unui procuror DNA catre Senat privind votul la arestarea unor senatori, inclusiv pentru Sova, incalca regulile de procedura si respectul intre institutii, iar ministrul l-a asigurat ca va vorbi cu procurorul general.

Victor Ponta, dupa ce DNA a afirmat in instanta ca martorii in dosarul Dragnea s-ar fi inteles ce sa declare: Pentru ceva ilegal se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata

Liderul PSD Victor Ponta nu a dorit sa comenteze pozitia Directiei Nationale Anticoruptie de la Inlta Curte de Casatie si Justitie, conform careia martorii propusi de apararea lui Dragnea in dosarul Referendumului au vorbit inainte de audieri cu acesta, spunand doar ca, daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata, trasmite Mediafax. Procurorul de sedinta al DNA le-a spus miercuri judecatorilor ca in opinia acuzarii, martorii propusi in aparare au discutat inainte de termen cu inculpatul pentru a cadea de acord ce sa spuna in instanta.

Mesajul premierului Victor Ponta, in plin asalt DNA: Gandeste pozitiv

Premierul Victor Ponta si-a propus sa gandeasca pozitiv. Dupa ce saptamana trecuta a declarat ca mandatul sau de premier depinde de voia DNA, primul ministru a aparut astazi la Palatul Parlamentului.

Ce spune Ponta despre amendamentele CSM si DNA

Amendamentele depuse de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de Directia Nationala Anticoruptie DNA) la comisia pentru revizuirea Constitutiei vor fi dezbatute de membrii acestei comisii, altfel isi dau toti parerea ca la piata, a afirmat, luni, liderul PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Ponta, despre schimbarile preconizate in justitie: Toata discutia ramane fara obiect daca PNL nu vine la comisia de revizuire a Constitutiei

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, despre schimbarile preconizate in sistemul judiciar, afirmand ca momentan problema o constituie absenta parlamentarilor PNL de la comisia de revizuire a Constitutiei. Am dou.

Victor Ponta: Amendamentele CSM si DNA, discutate de comisia pentru Constitutie

Amendamentele depuse de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de Directia Nationala Anticoruptie DNA) la comisia pentru revizuirea Constitutiei vor fi dezbatute de membrii acestei comisii, altfel isi dau.

Premierul Victor Ponta, la bilantul celor 3 ani de guvernare: Afirmatia Daca il iau pe Sova dau jos Guvernul - o aberatie

Premierul Victor Ponta si-a facut duminica seara, in cadrul unei emisiuni televizate, bilantul celor trei ani de guvernare. Acesta precizeaza ca s-a inregistrat crestere economica pe perioada cat s-a aflat la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )