Libnet.ro
UNICEF

15:46

Victor Ponta, despre copilul care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Important este sa asiguram conditii, dar sa existe si responsabilitate atunci cand se greseste (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre copilul care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Important este sa asiguram conditii, dar sa existe si responsabilitate atunci cand se greseste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca Romania a primit 200. 000 de euro de la Banca Mondiala pentru educatie, subliniind ca este nevoie de bani pentru. continuă pe B1

Victor Ponta, despre pozitia DNA in cazul Dragnea: Daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata

Intrebat cum comenteaza faptul ca procurorul care se ocupa de caz lui Liviu Dragnea a spus ca a fost o intelegere intre martorii apararii si inculpat, premierul Victor Ponta a raspuns ca s-a.

Pilotii au fost extraordinari si stewardesa extrem de curajoasa. Ce spune Victor Ponta despre zborul cu probleme

Premierul Victor Ponta a precizat, duminica seara, referitor la cursa aviatica presarata cu o serie de incidente cauzate de vantul puternic, ca pilotii i-au salvat viata. Ma bucur ca nu m-ati chemat ieri.

Sanctiuni in cazul copilului care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Medicii responsabili, suspendati pe perioada anchetei. Spitalul, amendat cu 10.000 de lei

Au aparut primele sanctiuni la spitalul din Curtea de Arges dupa ce un copil de 8 ani a murit pentru ca a fost diagnosticat gresit. Medicii responsabili au fost suspendati pe perioada anchetei, iar spitalul a fost.

Bocsa: O tanara a murit dupa ce a fost gasita in coma intr-un canal (VIDEO)

O tanara din Bocsa a murit dupa ce a fost gasita in coma intr-un canal aflat in apropierea locuintei, informeaza B1 TV. Se pare ca fata plecase de acasa dupa o cearta in familie si pentru ca nu s-a.

Victor Ponta, intrebat despre pensiile parlamentarilor: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru

Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru si precizand apoi ca Parlamentul poate decide singur asupra acestui lucru. Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru.

Victor Ponta: incepem depunerea proiectelor pentru alocarea 2014-2020, din vara

Aproape toate programele operationale pentru alocarea financiara 2014-2020 sunt aprobate de Comisia Europeana si au fost deja lansate, a declarat, ieri, premierul Victor Ponta, in cadrul unui forum in care au fost prezentate principalele linii de finantare cu fonduri europene pentru perioada mentionata.

Marturisirea lui Victor Ponta dupa aterizarea cu probleme

Premierul Victor Ponta a marturisit ca aterizarea cu probleme a avionului care l-a adus, sambata, de la Cluj-Napoca la Bucuresti, a fost o experienta neplacuta.

Victor Ponta: Romanii ar trebui sa poata critica Justitia (VIDEO)

Victor Ponta a declarat ca nu intelege de ce romanii nu pot critica justitia, dar isi pot da cu parerea cu despre Parlament sau Guvern, care sunt celelalte doua puteri in stat, informeaza B1 TV. Premierul i-a.

Ponta, despre tragedia de la spitalul din Curtea de Arges: Persoanele care gresesc sa-ti asume responsabilitatea

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la tragedia de la spitalul din Curtea de Arges, ca este important sa fie asigurate conditii de munca, dar si ca persoanele care gresesc sa isi asume responsibilitatea, informeaza Mediafax.

VIDEO Victor Ponta isi face bilantul dupa 3 ani de guvernare la Antena 3: Am vazut propaganda basista Ponta - zero kilometri de autostrada. Sunt 300 de kilometri de autostrada facuti, 250 in lucru

Victor Ponta isi face, duminica seara, bilantul dupa 3 ani de guveranare la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Radu Tudor: Cu ce va ramane acest Guvern dupa ce se mai duce tensiunea, dupa ce se face o analiza mai detasata: in primul rand am preluat acest Guvern dupa 3 ani de recesiune. Avem 4 ani de crestere economica neintrerupta. Am promis ca venim la guvernare pentru a indrepta relele facute de opozitie: in acesti 3 ani nu s-a taiat un leu de la pensii si salarii. Salariul minim a crescut de la 700 la peste 1. 000 de lei. In 3 ani nu s-a inchis o scoala, un spital, s-a redeschis o parte din cele inchise de fosta guvernare. Faimoasa reducere a CAS s-a facut anul trecut. Revenirea la TVA-ul dinainte se va face in doua etape: 1 iunie 2015 si 1 ianuarie 2016, a declarat premierul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )