Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta vrea ca serviciile de informatii, parchetele si CSM sa functioneze sub control parlamentar

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta vrea ca serviciile de informatii, parchetele si CSM sa functioneze sub control parlamentar

Serviciile de informatii ar trebui sa functioneze sub un control parlamentar, procedura care sa fie aplicata si in cazul parchetelor si al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), astfel incat sa existe siguranta ca aceste institutii nu sunt folosite in batalii politice, a afirmat premierul Victor Ponta intr-o conferinta de presa sustinuta la Bratislava, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta vrea ca serviciile de informatii, parchetele si CSM sa functioneze sub control parlamentar

Victor Ponta isi doreste ca serviciile de informatii, parchetele si Consiliul Superior al Magistraturii sa nu fie folosite in batalii politice, iar pentru asta e nevoie ca institutiile respective sa.

Premierul vrea serviciile de informatii, parchetele si CSM sub controlul Parlamentului

Premierul Victor Ponta vrea ca serviciile de informatii, parchetle si Consiliul Superior al Magistraturii sa functioneze sub control parlamentar pentru a nu fi folosite in batalii politice, relateaza presa centrala.

Ponta vrea ca serviciile de informatii, parchetele si CSM sa functioneze sub CONTROL ...

Serviciile de informatii ar trebui sa functioneze sub un control parlamentar, procedura care sa fie aplicata si in cazul parchetelor si al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), astfel incat sa existe siguranta ca aceste institutii nu sunt folosite in batalii politice, afirma premierul Ponta, citat de Mediafax. El a precizat ca nu are nimic de reprosat in mod special actualei conduceri a Serviciului Roman de Informatii si a Serviciului de Informatii Externe, dar ca este necesar ca .

Victor Ponta: SRI si SIE ar trebui sa functioneze sub control parlamentar

Premierul Victor Ponta, aflat la Bratislava in cadrul unei reuniuni cu liderii europeni, a declarat ca serviciile de informatii ar trebui sa functioneze sub un control parlamentar, transmite Mediafax. in opinia.

Victor Ponta: Nu vor fi schimbati sefii de servicii secrete pana la modificarea Constitutiei/ Nu am ce sa reprosez directorilor SIE si SRI

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat site-ului LumeaJustitiei. ro ca directorii serviciilor secrete nu vor fi schimbati inainte de o modificarea a Constitutiei. Potrivit premierului, o astfel de schimbare nu ar fi oportuna in acest moment, fiind interpretata ca o rafuiala politica. Totodata, Ponta a precizat ca nu are ce sa reproseze directorului Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, sau directorului Serviiciului Roman de Informatii, George Maior.

Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a anuntat, miercuri, ca, din informatiile pe care le detine si din declaratiile clientului sau, si acesta urmeaza sa depuna o plangere impotriva lui Remus Vulpescu si a premierului Victor Ponta. Plangerile sunt deja redactate si sunt la dispozitia lui Dan Diaconescu, care a spus ca vrea sa se mai consulte si cu niste avocati englezi, pentru ca vrea o actiune mai ampla, a declarat Daniel Fenechiu. Din informatiile pe care le detin, Dan Diaconescu .

Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL/ La noi Parchetul se conduce prin interimari. Un interimar e dependent direct de cel care l-a numit acolo, adica presedintele Basescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la Realitatea TV despre recentul scandal al privatizarii Oltchim si despre taxele si impozitele ce vor creste in 2013: Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL. M-am enervat foarte tare ca nu am fost consultat si ca n-au explicat ei ceea ce explic eu acum, este dreptul legal al primarului ca, odata la trei ani, sa mareasca daca vrea taxele locale. Aici vorbim despre autoritatea si autonomia locala si de Legea finantelor publice locale. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu poate desemna in locul lui un alt membru al Executivului in contextul in care nu-si indeplineste atributiile functiei. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri 9 decembrie). Apoi, face .

Lazaroiu: Constitutia il obliga pe Victor Ponta sa numeasca un nou ministru al ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, premierul este obligat sa desemneze un alt ministru la sanatate in cel mult 45 de zile, ceea ce ar insemna ca numirea s-ar produce inaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri .

Cristian Preda ii multumeste lui Victor Ponta. Afla de ce.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda ii multumeste premierului Victor Ponta pentru ca a ales sa lanseze candidatii USL la alegerile parlamentare in prima zi a congresului PPE, care, fata de congresul socialistilor europeni, va fi tinut in Romania. Mai exact, Preda ii multumeste lui Victor Ponta pentru ca, astfel, oamenii isi vor aduce aminte ca socialistii au fugit de Romania in vreme ce liderii europeni din PPE nuMultumesc, Victor Ponta! Dupa ce a pierdut organizarea congresului .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )