Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta: Nu vor fi schimbati sefii de servicii secrete pana la modificarea Constitutiei/ Nu am ce sa reprosez directorilor SIE si SRI

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Nu vor fi schimbati sefii de servicii secrete pana la modificarea Constitutiei/ Nu am ce sa reprosez directorilor SIE si SRI

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat site-ului LumeaJustitiei. ro ca directorii serviciilor secrete nu vor fi schimbati inainte de o modificarea a Constitutiei. Potrivit premierului, o astfel de schimbare nu ar fi oportuna in acest moment, fiind interpretata ca o rafuiala politica. Totodata, Ponta a precizat ca nu are ce sa reproseze directorului Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, sau directorului Serviiciului Roman de Informatii, George Maior. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale pana pe 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca pana la alegerile parlamentare nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, iar acest lucru nu ar putea fi luat in calcul decat in cazuri speciale, precum.

Victor Ponta: Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale pana pe 9 decembrie. Vom forma un nou guvern dupa aceasta data

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca pana la alegerile parlamentare nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, iar acest lucru nu ar putea fi luat in calcul decat in cazuri speciale, precum.

Lazaroiu: Constitutia il obliga pe Victor Ponta sa numeasca un nou ministru al ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, premierul este obligat sa desemneze un alt ministru la sanatate in cel mult 45 de zile, ceea ce ar insemna ca numirea s-ar produce inaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri .

Raed Arafat devine ministrul de facto al Sanatatii, in timp ce Victor Ponta preia titulatura de ministru interimar

Premierul Victor Ponta preia interimatul de la Ministerul Sanatatii pana la alegerile din decembrie. Raed Arafat va conduce de facto ministerul Sanatatii pana la sfarsitul lui 2012, fiindu-i delegate atributiile administrative, desi titulatura sa oficiala nu va fi cea de ministru al Sanatatii. Raed Arafat, in prezent subsecretar de stat in minister, ar fi refuzat propunerea de a prelua portofoliul de ministru. Primul ministru declarase, ieri, dupa demisia lui Vasile Cepoi din functia de ministru al Sanatatii, ca Raed Arafat va asigura interimatul la Ministerul Sanatatii pana la alegerile parlamentare din 9 decembrie, insa acesta nu isi doreste postul de ministru.

Victor Ponta despre plangerea penala depusa impotriva lui Dan Diaconescu: Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, asemenea lucruri se vor repeta

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca zilele urmatoare, Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor prezenta o strategie pentru repornirea combinatului Oltchim. Strategia presupune un acord cu principalii creditori ai Oltchim, o administrare speciala . ) si momentul, de la anul, cand vom incerca din nou atragerea unui nou investitor serios, a spus Ponta. Acesta a mai spus ca isi doreste ca justitia romana sa-si faca datoria in urma depunerii plangerii penale impotriva lui Dan Diaconescu pentru infractiuni de fals in documente publice.

Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu poate desemna in locul lui un alt membru al Executivului in contextul in care nu-si indeplineste atributiile functiei. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri 9 decembrie). Apoi, face .

De ce minte Victor Ponta ca este cine nu este?.

Victor Ponta minte, intr-adevar, asa cum respira: natural, regulat si fara efort. Capacitatea sa de disimulare - marele si unicul, de altfel, talent dovedit - este pe masura arogantei sale: Nemasurata. Pana la un punct, cultivarea acestei calitati este de inteles in masura in care omul a putut compensa astfel cu succes lipsa organului etic sau in masura in care ii serveste in mod foarte concret pentru a escamota esecurile guvernarii, adica in masura in care minciuna ii aduce beneficii politice .

Cristian Preda ii multumeste lui Victor Ponta. Afla de ce.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda ii multumeste premierului Victor Ponta pentru ca a ales sa lanseze candidatii USL la alegerile parlamentare in prima zi a congresului PPE, care, fata de congresul socialistilor europeni, va fi tinut in Romania. Mai exact, Preda ii multumeste lui Victor Ponta pentru ca, astfel, oamenii isi vor aduce aminte ca socialistii au fugit de Romania in vreme ce liderii europeni din PPE nuMultumesc, Victor Ponta! Dupa ce a pierdut organizarea congresului .

Victor Ponta: Nu s-a discutat in cadrul USL despre o posibila remaniere/ Prefer sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate

Premierul Victor Ponta, copresedinte al USL, a declarat marti seara ca nu in cadrul sedintei USL de marti nu s-a discutat despre o posibila remaniere, desi presedintele PNL Crin Antonescu precizase inaintea intalnirii ca acesta ar putea fi unul dintre subiectele ce urmau a fi abordate. Premierul a adaugat ca doreste ca, pana la alegerile din 9 decembrie, sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate, precizand ca nu are nimic sa-i reproseze ministrului Muncii, Mariana Campeanu, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Raed Arafat nu isi doreste sa fie ministrul Sanatatii. Dupa 9 decembrie, voi propune altul

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara, ca Raed Arafat nu isi doreste sa fie ministru, precizand ca va asigura interimatul la Ministerul Sanatatii pana la alegerile din 9.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )