Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victorie mare pentru Romania cu Spania

Online Sport Online Sport,
Victorie mare pentru Romania cu Spania

Nationala feminina de handbal a Romaniei merge ceas la Campionatul Mondial din Germania, iar marti seara a obtinut a treia victorie consecutiva, 19-17 cu Spania. Meciul a fost live text aici. continuă pe Online Sport

Victorie mare pentru Romania cu Spania si calificare in optimi

Nationala feminina de handbal a Romaniei merge ceas la Campionatul Mondial din Germania, iar marti seara a obtinut a treia victorie consecutiva, 19-17 cu Spania. Meciul a fost live text aici.

Victorie importanta pentru Romania intr-un meci extrem de greu de la Campionatul Mondial de handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei a repurtat duminica o victorie importanta intr-un meci extrem de strans disputat impotriva Sloveniei. Fetele antrenate de Ambros Martin s-au impus cu.

Victorie mare pentru Trump si republicani: Senatul SUA a votat o masiva reforma fiscala

Senatul SUA a aprobat sambata o masiva reforma fiscala, ceea ce inseamna ca republicanii si Donald Trump sunt mult mai aproape de scopul lor, acela de a reduce taxele pentru companii si pentru cei cu venituri mari, in conditiile in care efectele asupra americanilor de rand vor fi si bune si rele, noteaza Reuters.

ROMANIA-SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Campionatul Mondial de Handbal feminin TELEKOM SPORT. Meci greu pentru tricolore

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut a doua sa victorie in Grupa A a Campionatului Mondial din Germania, 31-28 14-14) cu Slovenia, duminica,.

ROMANIA-SPANIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT la Campionatul Mondial de Handbal din Germania

ROMANIA-SPANIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, s-a declarat foarte multumit de cele doua victorii obtinute de nationala feminina a.

LIVE Romania - Spania

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Romania - Spania de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Click pentru streaming live legal .

Asa am trait Romania - Spania

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Romania - Spania de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Click pentru streaming live legal .

LIVE Romania - Spania (21:30)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Romania - Spania de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Radu Tudor, dupa moartea Regelui Mihai: Un examen foarte greu pentru Romania

Moartea Regelui Mihai reprezinta un examen urias pentru Romania. Intr-un moment in care marlania, ura, atacul la persoana, lipsa marilor proiecte de tara si gustul amar fata de politica domina societatea noastra,.

Victorie dramatica a Romaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin impotriva Spaniei. Romania este calificata in optimile de finala

ROMANIA - SPANIA handbal feminin LIVE. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. Miercuri, in etapa a treia a Campionatului Mondial de handbal feminin, Romania va infrunta echipa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )