Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO+FOTO. ALEGERI PREZIDENTIALE iN SUA: MAREA BATALIE - Barack Obama vs. Mitt Romney.

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. ALEGERI PREZIDENTIALE iN SUA: MAREA BATALIE - Barack Obama vs. Mitt Romney.

Romania Libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la alegerile prezidentiale din SUA, care au loc marti, 6 octombrie. _ _ _ _ 7:40 - Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney, potrivit Hotnews. ro. Primele birouri de vot . continuă pe România Liberă

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: Martin Schulz: Europenii il prefera pe Barack Obama.

Marea majoritate a oamenilor politici si alegatorilor din Europa vor o victorie a presedintelui Barack Obama, a declarat, marti, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, intr-un interviu acordat inainte de inceperea alegerilor prezidentiale americane, relateaza AFP, citata de Mediafax. O mare parte a oamenilor din capitalele europene si de la Bruxelles chiar doresc un al doilea mandat pentru Barack Obama . ) Caci el este mai apropiat de valorile europene decat Mitt Romney, a .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama a jucat baschet cu cateva ore inainte de anuntarea ...

Barack Obama a alocat o parte a zilei de marti ritualului de a juca baschet in zilele de alegeri, cu cateva ore inainte de anuntarea primelor rezultate ale scrutinului in care il infrunta pe Mitt Romney, anunta jurnalisti care il insotesc pe presedintele american in exercitiu, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Obama, care petrece ziua alegerilor in fieful sau din Chicago Illinois, nord), a mers la un complex sportiv din oras, Attack Atheltics, pentru a juca baschet impreuna cu prieteni .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama este convins ca va avea o seara buna ...

Presedintele SUA, Barack Obama, s-a declarat convins ca va avea o seara buna marti, cand vor fi anuntate rezultatele scrutinului prezidential, felicitandu-l pe adversarul sau republican Mitt Romney pentru campania electorala dinamica, informeaza Mediafax. Barack Obama, care petrece ziua de marti la Chicago, s-a deplasat dimineata la unul din sediile de campanie pentru a le multumi voluntarilor. Vreau sa ii adresez guvernatorului Romney felicitarile mele pentru campania dinamica, a spus .

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 22:40 Presedintele Barack Obama are un avans de doua procente in fata rivalului sau republican, Mitt Romney, potrivit unui sondaj comun realizat de Reuters si Ipsos. UPDATE 22:00: Candidatul republican Mitt Romney va face campanie pentru Casa Alba pana in ultima zi, acesta avand programate doua calatorii marti, in ziua alegerilor prezidentiale. Sunt vizate statele-cheie Pennsylvania est) si Ohio nord), dupa cum a anuntat echipa sa de campanie. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala. Sondajele indica o cursa foarte stransa

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 02:38 Patru sondaje de opinie ale statului Ohio, date publicitatii astazi, arata cat de stransa va fi cursa intre cei doi candidati. Sondajul Rasmussen Reports ii plaseaza pe Obama si Romney la egalitate, cu 49% fiecare23:45 Columbus, Ohio: Starul hip-hop Jay-Z l-a introdus pe scena pe Barack Obama: Am 99 de probleme, dar Mitt nu e una dintre ele. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala. Sondajele indica o cursa foarte stransa

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 06:30 Utilizatorii de Twitter isi mobilizeaza, luni noaptea, fanii pentru Romney sau Obama02:38 Patru sondaje de opinie ale statului Ohio, date publicitatii astazi, arata cat de stransa va fi cursa intre cei doi candidati. Sondajul Rasmussen Reports ii plaseaza pe Obama si Romney la egalitate, cu 49% fiecare23:45 Columbus, Ohio: Starul hip-hop Jay-Z l-a introdus pe scena pe Barack Obama: Am 99 de probleme, dar Mitt nu e una dintre ele. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Michelle Obama, un atu major pentru sotul sau in cursa pentru ...

Michelle Obama, in varsta de 48 de ani, prima First Lady de culoare de la Casa Alba, Mama-sefa cum se proclama ea insasi si campioana a luptei impotriva obezitatii, este un atu major pentru sotul sau, presedintele Barack Obama, pe care il depaseste in privinta popularitatii, relateaza AFP, citata de Mediafax. Reticenta, in urma cu patru ani, sa se instaleze la Casa Alba - ea se gandea sa ramana la Chicago pana la incheierea anului scolar -, Michelle Obama a imbratisat progresiv si cu din .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Invitatii Ambasadei SUA la Bucuresti au ales intre Obama si ...

Ambasada SUA a organizat, marti seara, la un hotel din Capitala, Noaptea alegerilor americane 2012, ocazie cu care invitatii au fost indemnati sa-si exprime optiunea pentru unul din cei doi candidati la presedintia Statelor Unite, in timp ce ambasadorul Mark Gitenstein a spus ca a votat prin e-mail, potrivit Mediafax. Printre cei cinci sute de invitati prezenti la eveniment s-au numarat ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, consilierii prezidentiali Daniel Funeriu si Bogdan Dragoi, .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Cum vor evolua relatiile Romania-SUA, in opinia lui Cristian ...

Consilierul prezidential, Cristian Diaconescu, spune ca Europa a lipsit din discursul celor doi candidati la presedintia SUA. Intrebat daca se va schimba politica Washingtonului fata de Romania, in cazul in care va castiga Mitt Romney, fostul ministru de Externe a raspuns: nu fundamental, potrivit RFI. ro. Pentru Romania ar fi buna continuitatea la Casa Alba sau schimbarea? Cristian Diaconescu ofera un raspuns diplomatic: E o intrebare delicata. Din punctul nostru de vedere, chiar daca s-ar .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: S-au deschis primele sectii de votare. Vezi statele.

Primele birouri de vot s-au deschis la ora locala 06:00 ora 11:00 GMT) in unele state de pe coasta de est Virginia, New York, New Jersey, New Hampshire). Pe coasta occidentala, californienii vor incepe sa voteze la ora 15:00 GMT. Primele birouri de vot din SUA se vor inchide la ora locala 18:00 ora 23:00 GMT), in unele state de pe coasta estica a SUA. Cea mai mare parte a birourilor din statul Florida se inchid marti la ora locala 19:00 ora 00:00 GMT), iar in majoritatea statelor de pe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )