Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO 44 de ani de la cel mai mare pas al umanitatii: Apollo 11 pe Luna

Adevărul Adevărul,
VIDEO 44 de ani de la cel mai mare pas al umanitatii: Apollo 11 pe Luna

Acum 44 de ani, la ora 4. 56 dimineata, pe 21 iulie, Neil Armstrong devenea primul om care calca pe suprafata Lunii. Aselenizarea a provocat multe semne de intrebare de-a lungul timpului, iar teoriile conspiratiei au aparut cu rapiditate. continuă pe Adevărul

Cel mai mare inamic al lui Ponta, in afara de el insusi. Pornind de la cazul Hayssam....

Premierul Victor Ponta a cazut in sfarsit de pe calul in saua caruia visa ca va ajunge campion pentru simplul motiv ca animalului, desi avea o coama deasa, o coada lunga si muschi de otel, ii lipseau, totusi, picioarele. Slabiciunea a putut fi mascata cu succes cat timp calul si calaretul aveau nevoie doar de un repaus elegant pentru a fi trasi perfect in poza de aparatul foto cu care cel din urma isi construieste cultul personalitatii. Cand, insa, a fost rost de galop, totul s-a naruit, iar .

Ce a fost in stare sa faca pustiul asta pentru iubita lui. Prietenii i-au zis ca e cel mai mare PROST

Toti isi doresc sa aiba parte de o relatie de iubire care sa tina o viata intreaga. Pana cand moartea ne va desparti este juramantul pe care si-l fac toate cuplurile care isi unesc destinele la.

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut, in Irlanda (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit, in Irlanda: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

TOP 10: tarile in care se munceste cel mai mult

Munca este bratara de aur, munca il innobileaza pe om, si lista cu proverbe poate continua. Cert este ca mai mult sau mai putin, cu toti trebuie sa muncim pentru a ne castiga existenta. Iata care sunt tarile in care se munceste cel mai mult,.

Cel mai tanar primar din SUA are 4 ani si se ghideaza dupa sistemul Theodore Roosevelt

Robert Bobbie Tufts isi va incheia in cateva saptamani un nou ciclu din scurta sa viata, care l-a facut sa ajunga, la varsta de numai 4 ani, cel mai tanar primar din SUA, informeaza EFE, conform.

Peninsula, cel mai mare festival de muzica din Ardeal, a ancorat la Cluj. Calendarul evenimentelor care nu trebuie ratate

Purtatorul de cuvant al celui mai mare festival de muzica din Ardeal, Balazsi-Pal Elod, a prezentat evenimentele ce nu trebuie ratate de la cea de XI-a editie a Peninsulei, care se desfasoara pentru prima data la Cluj. De astazi si pana duminica vor concerta 140 de formatii.

VIDEO Cat consuma in realitate cel mai apreciat motor al momentului: Ford 1.0 EcoBoost, produs si in Romania

Proba orasului arata cel mai bine cat de eficient e un motor si am testat in conditii reale de trafic cat consuma de fapt, in Bucuresti, motorul Ford 1. 0 EcoBoost produs in Romania si Germania. Acest propulsor a obtinut in 2012 si 2013 titlul Engine of the Year, fiind cel mai apreciat motor nou lansat pe piata dintre toate cate exista. Cu un Ford Fiesta 1. 0 EcoBoost de 100 Cai Putere CP) am parcurs 100 km prin oras fara oprire. Rezultatele testului de consum, in clipul de mai jos. De asemenea, un test drive complet cu Ford Fiesta facelift poti vedeaAICI.

SUA lanseaza cel mai mare program social pentru sustinerea drepturilor femeilor din Afganistan

Statele Unite ale Americii lanseaza un program de 200 de milioane de dolari peste150 de milioane de euro) pentru a consolida statutul femeilor in societatea afgana. Fondul programului s-ar putea dubla in cazul in care va exista sprijin international.

Record in China. Cel mai lung pod suspendat din lume a fost deschis traficului rutier

Constructorii chinezi au consemnat inca un record. Cel mai lung pod suspendat pe mai multi piloni din lume a fost deschis pentru trafic in estul Chinei. Lucrarile de constructie au durat patru ani. Toti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )