Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si 182 de raniti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si 182 de raniti

UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si zeci de raniti

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venise din Seul, s-a prabusit sambata, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters. Aeroportul a fost inchis. 00 Departamentul de pompieri din San Francisco a declarat pentru CBS News ca doua persoane si-au pierdut viata, iar 61 au fost ranite, unele grav, mentionand totodata ca bilantul ar putea creste. 35 Avionul avea la bord 292 de pasageri, a confirmat compania aeriana.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: Doi elevi chinezi si-au pierdut viata, 182 de persoane au fost ranite

UPDATE ora 17:01): Autoritatile canadiene au identificat cele doua persoane care si-au pierdut viata in accidentul aviatic: este vorba despte doi elevi chinezi. UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati.

VIDEO SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines s-a prabusit sambata, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters. Aeroportul a fost inchis.

Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic din SUA

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venise din Seul, s-a prabusit ieri, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters.

UPDATE: Doi morti si 182 de raniti in urma prabusirii avionului Boeing 777 in San Francisco

UPDATE 10:15 - Un Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines care venea din Seul a ratat aterizarea si a luat foc pe aeroportul din San Francisco, sambata, dupa ce coada avionului a lovit pista, provocand .

Asiana Airlines: Avionul Boeing 777 nu avea nicio problema mecanica

Avionul Boeing 777 care a ratat aterizarea, sambata, pe aeroportul din San Francisco nu prezenta a priori nicio problema mecanica in momentul accidentului, a declarat duminica presedintele general al companiei.

Doua tinere de nationalitate chineza au murit in accidentul avionului Boeing 777

Cele doua persoane care au murit, sambata, in accidentul avionului Boeing 777 al Asiana Airlines pe aeroportul din San Francisco sunt pasageri de nationalitate chineza, a declarat duminica presedintele general.

Cel putin 10 persoane au fost grav ranite in prabusirii avionului Boeing 777 in San Francisco

Cel putin 10 persoane au fost ranite grav dupa ce avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines a ratat aterizarea si a luat foc pe aeroportul din San Francisco, conform unui comunicat medical scrie.

FOTO VIDEO Un avion Boeing 777 s-a prabusit la aterizare in San Francisco. Oficial: doi morti si peste 6o de raniti

Un avion al companiei Asiana Airlines s-a prabusit la aterizare pe aeroportul international San Francisco sambata dupa-amiaza, ora locala.

FOTO VIDEO Un avion Boeing 777 s-a prabusit la aterizare in San Francisco. Doi morti si 49 de raniti grav

Un avion al companiei Asiana Airlines s-a prabusit la aterizare pe aeroportul international San Francisco sambata dupa-amiaza, ora locala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )