Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Adevarul Live: cea de-a doua runda de Black Friday vine cu reduceri modeste si fel de fel de ciudatenii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live: cea de-a doua runda de Black Friday vine cu reduceri modeste si fel de fel de ciudatenii

La Adevarul live de la ora 14. 00, jurnalistii Adevarul vorbesc despre cea de a doua runda de reduceri de Black Friday organizata de magazinele romanesti. continuă pe Adevărul

Adevarul live de la 14.00: Cea de-a doua runda de Black Friday vine cu reduceri modeste si fel de fel de ciudatenii

La Adevarul live de la ora 14. 00, jurnalistii Adevarul vorbesc despre cea de a doua runda de reduceri de Black Friday organizata de magazinele romanesti.

VIDEO Anamaria Iulian, medic nutritionist, la Adevarul Live: Romanul spune ca daca nu consuma carne nu se satura, atunci are tendinta sa manance mai mult

Dieta de post, dar si alimentatia normala pe care multi dintre noi o au in aceasta perioada ne ingrasa aproximativ doua kilograme in sezonul rece. Cum putem evita acest lucru ne-a spus, la Adevarul Live, medicul nutritionist comportamental Anamaria Iulian.

Cele mai bune diete ca sa nu ne ingrasam in sezonul rece, la Adevarul Live

Dieta de post, dar si alimentatia normala pe care multi dintre noi o au in aceasta perioada ne ingrasa aproximativ doua kilograme in sezonul rece. Cum putem evita acest lucru n-a spus, la Adevarul Live, medicul nutritionist comportamental Anamaria Iulian.

Adevarul Live, ora 15.00: Despre virusii anului 2013 si de ce sa ne ferim in 2014 cu Bogdan Botezatu de la Bitdefender

Adevarul Live de la ora 15. 00 il are ca invitat pe Bogdan Botezatu, senior threat analyst la Bitdefender. Cu specialistul in securitate vom vorbi despre virusii anului 2013, sfaturile pentru utilizatorii simpli si la ce ne putem astepta in 2014.

Adevarul Live. Expert Bitdefender: Libertatea Android este minunata, dar periculoasa

Adevarul Live de la ora 15. 00 il are ca invitat pe Bogdan Botezatu, senior threat analyst la Bitdefender. Specialistul in securitate vorbeste despre virusii anului 2013, sfaturile pentru utilizatorii simpli si la ce ne putem astepta in 2014.

VIDEO Razvan Burleanu, candidat la alegerile FRF: Gica Popescu a falimentat toate proiectele in care a fost implicat

Razvan Burleanu, contracandidatul lui Gica Popescu la alegerile Federatiei Romane de Fotbal, a discutat cu redactorul-sef al sectiunii de sport, Iulian Anghel si ziaristul sportiv Alexandru Stefan, in cadrul emisiunii Adevarul Live.

Cele mai bune diete ca sa nu ne ingrasam in sezonul rece, la Adevarul Live de la ora 15.00

Dieta de post, dar si alimentatia normala pe care multi dintre noi o au in aceasta perioada ne ingrasa aproximativ doua kilograme in sezonul rece. Cum putem evita acest lucru ne spune medicul nutritionist comportamental Anamaria Iulian.

Adevarul Live 12.30: Finalul summitului de la Vilnius. Esec sau oportunitate pentru UE?

Seful Cancelariei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, si Oana Popescu, analist Foreign Policy discuta incepand cu ora 12. 30 cu jurnalistii Adevarul Cristian Unteanu si Diana Rusu despre concluziile Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, eveniment incheiat astazi, 29 noiembrie.

Adevarul Live 12.30: Finalul Summitului de la Vilnius. Esec sau oportunitate pentru UE?

Seful Cancelariei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, si Oana Popescu, analist Foreign Policy, discuta incepand cu ora 12. 30 cu jurnalistii Adevarul Cristian Unteanu si Diana Rusu despre concluziile Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, eveniment incheiat astazi, 29 noiembrie.

Mizele Republicii Moldova la Summitul de la Vilnius, explicate la Adevarul Live

Fostul comisar european Leonard Orban si sociologul Darie Cristea vor discuta de la ora 12:30 cu jurnalistii si cititorii Adevarul si vor explica mizele Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, eveniment desfasurat intre 28 si 29 noiembrie. Cei doi invitati vor dezbate si posibilitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cititorii fiind invitati sa contribuie la discutie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )