Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Un adolescent de 13 ani, tobosarul trupei Phoenix

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un adolescent de 13 ani, tobosarul trupei Phoenix

Flavius Hosu, un concurent in varsta de 13 ani care s-a facut remarcat la talent-show-ul Next Star, de la Antena 1, va fi tobosarul trupei Phoenix pentru un concert. continuă pe Adevărul

Timis: Baiat de 13 ani, prins de politisti cand conducea masina tatalui sau

Politistii din Lugoj, judetul Timis, au prins, in timpul unui control, un baiat de 13 ani care conducea masina tatalui sau, aflat pe locul din dreapta, astfel ca au intocmit dosar penal pe numele celor doi. Cei.

Baiat de 13 ani, prins de politisti la volanul masinii tatalui sau

Politistii din Lugoj, judetul Timis, au prins, in timpul unui control, un baiat de 13 ani care conducea masina tatalui sau, aflat pe locul din dreapta, astfel ca au intocmit dosar penal pe numele celor doi.

FOTO Tragedie in Vaslui: Copil de 13 ani, electrocutat in incinta unui post de transformare

Un baiat de 13 ani din Vaslui s-a electrocutat miercuri in incinta unui post de transformare a energiei electrice din incinta fostei cantine a societatii Hitrom. Minorul se afla, impreuna cu alti doi copii, in cautare de fier vechi. Reprezentantii E-ON sustin ca respectivul post era securizat, insa copiii au taiat lacatul. Medicii au solicitat interventia elicopterului SMURD, pentru a transporta baiatul la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Argentina, din nou in fata dezastrului. Statul risca sa intre in faliment a doua oara in 13 ani

Curtea Suprema din SUA a decis ca Argentina trebuie sa achite integral o serie de datorii in valoare de 15 miliarde de dolari pe care le renegociase in ultimii ani, ca parte a restructurarii datoriei publice dupa notoria intrare in incapacitate de plata din 2001. Atunci, argentinienii aveau datorii in valoare de 95 de miliarde de dolari. Acum au doua saptamani pentru a gasi o solutie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )