Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Reprezentantii ACL Bihor, increzatori in reusita lui Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Reprezentantii ACL Bihor, increzatori in reusita lui Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Scorul obtinut de Klaus Iohannis, in primul tur, i-a multumit pe reprezentantii ACL din Bihor. S-au adunat la sediul partidului din Parcul Traiana si au asteptat afisarea exit poll-urilor. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Sibiu: ACL reclama distribuirea de materiale electorale si buletine de vot specimen cu Victor Ponta

Reprezentantii ACL Sibiu au sesizat, duminica, Biroul Electoral Judetean BEJ) ca in mai multe localitati din judet consilieri locali ai PSD si PC au distribuit materiale electorale si buletine de vot specimen cu numele lui Victor Ponta, in acest caz fiind anuntata si Politia.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Tacere la PSD Bihor. Primele rezultate ale alegerilor, sub asteptari

La afisarea primelor rezultate ale exti poll-urilor, membrii PSD Bihor care au ajuns la sediul de pe strada Independentei, nu au avut nicio reactie. Ba mai mult, pe chipurile lor se putea citi dezamagirea.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a votat impotriva comunistilor

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a ales sa voteze, la alegerile prezidentiale, la Oradea. El s-a prezentat la sectia de votare insotit de sotie si de copii.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintii sectiilor de votare si-au dat coate ca sa termine cat mai repede predarea buletinelor de vot

Presedintii sectiilor de votare si-au dat coate ca sa termine cat mai repede predarea buletinelor de vot, noaptea trecuta, la fostul cinematograf din Independenta din Targoviste. Comisia insarcinata de BEJ cu primirea sacilor cu buletinele de vot s-a miscat extrem de greu si numai jandarmii au facut ca totul sa degenereze intr-un scandal.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Asteptarile unui inginer de la viitorul presedinte: Eu vreau liniste. Locurile de munca ni le facem noi

Intr-un demers jurnalistic realizat cu ocazia alegerilor prezidentiale 2014, Adevarul Timisoara va prezinta asteptarile oamenilor obisnuiti de la viitorul presedinte al Romaniei. Mai multi timisoreni au fost provocati sa spuna ce asteptari au de la viitorul presedinte. Unii vor locuri de munca, altii cinste si onoare, iar altii sa nu mai fure. Un elev a spus ca poate sa fure cat vrea atata timp cat ii este bine si lui.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alegatorii de la Olt: Am votat ca sa avem un presedinte adevarat

Locuitorii judetului Olt s-au mobilizat si de aceasta sa iasa la vot la alegerile prezidentiale 2014 si, cel putin datelor oficiale de la ora pranzului, Oltul se afla, ca si prezenta, pe unul dintre locurile fruntase din tara. Si la Slatina s-a inregistrat o prezenta sporita la urne inca de dimineata. Alegatorii din municipiu au spus ca au iesit la vot pentru a avea un presedinte adevarat.

Alegeri prezidentiale 2014. FOTO VIDEO Al doilea protest la Cluj: reprezentantii partidelor politice picheteaza Prefectura. Vrem sa votam, nu vrem sa furam!

Reprezentantii ACL au reluat azi, 3 noiembrie, de la ora 12. 30, protestul inceput ieri seara in fata Prefecturii Cluj cand si-au manifestat nemultumirea legat de modul in care au fost organizate alegerile. Lor li se vor alatura si reprezentanti ai altor partide politice, dar si studenti.

Alegeri prezidentiale 2014. Al doilea protest la Cluj: reprezentantii partidelor politice picheteaza, din nou, Prefectura

Reprezentantii ACL au anuntat ca reiau azi, 3 noiembrie, de la ora 12. 30, protestul inceput ieri seara in fata Prefecturii Cluj cand si-au manifestat nemultumirea legat de modul in care au fost organizate alegerile. Lor li se vor alatura si reprezentanti ai altor partide politice.

Alegeri prezidentiale 2014. Copresedinte ACL Cluj: solicitam demisia lui Victor Ponta din Guvern si vom depune plangere penala pe numele lui

Presedintele PDL Cluj si copresedintele ACL Cluj, Daniel Buda, a cerut demisia lui Victor Ponta pentru modul dezastuos in care a organizat alegerile in strainatate. De asemenea, impotriva lui Ponta va fi depusa o plangere penala pentru infractiunea de impiedicare a votului.

Alegeri prezidentiale 2014. Acuzatii ACL Sibiu: bauturi alcoolice gratis pentru a incuraja satenii dintr-o comuna sa voteze cu Ponta

ACL Sibiu a sesizat Biroul Electoral Judetean in legatura cu acuzatiile aduse consilierilor locali PSD-PC din comuna Rosia, care ii indeamna pe cetateni sa voteze cu Victor Ponta, la un bar aflat la mai putin de 100 de metri de sectia de votare. Oamenii primesc, gratis, bauturi alcoolice, dar si materiale electorale pro-Victor Ponta, se arata in sesizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )