Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO. Antonescu, despre intoarcerea lui Tariceanu la liberali: PNL nu are nevoie de o sluga a PSD sa faca congrese

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Antonescu, despre intoarcerea lui Tariceanu la liberali: PNL nu are nevoie de o sluga a PSD sa faca congrese

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ar trebui sa se retraga din politica, dupa ce a anuntat, joi, ca vrea sa se intoarca in Partidul National Liberal. continuă pe România Liberă

Iohannis, despre intoarcerea lui Tariceanu in PNL: imi lasa impresia ca e un pas in folosul PSD si imi lasa un gust amar

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a comentat, joi seara, reintoarcerea luiCalin Popescu Tariceanu in PNL, spunand ca i-a lasat impresia ca este un gest facut in folosul PSD-ului. Ar fi fost.

Ponta, despre intentia lui Tariceanu de reinscriere in PNL: In afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vor USL

Premierul Victor Ponta a declarat, comentand intentia lui Tariceanu de a se reinscrie in PNL, ca in afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vrea refacerea USL, lucru care se poate intampla chiar de luni, dupa alegerile europarlamentare.

Antonescu, despre motiunea de cenzura depusa de liberali: Parlamentarii PNL sunt mobilizati si sunt la plen. Important e votul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, inaintea sedintei de plen reunit convocata pentru citirea motiunii de cenzura ca parlamentarii liberali sunt mobilizati si prezenti pentru a vota in cazul.

Antonescu, despre Tariceanu: Daca ai ajuns sa nu stie lumea in ce partid esti, probabil ar trebui sa te retragi din politica

Presedintel PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, legat de reinscrierea lui Calin Popescu Tariceanu in PNL, ca ar trebui ca fostul premier sa se retraga din politica, din moment ce a ajuns in situatia in care.

Antonescu, despre faptul ca Biden i s-a adresat lui Ponta cu mister President: A fost o greseala (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, miercuri, faptul ca Joe Biden i s-a adresat premierului Victor Ponta cu apelativul mister President. El a spus ca a fost o greseala si ca nu acorda nicio alta.

Antonescu, despre calendarul motiunii: Lui Ponta ii e teama de dezbatere

Presedintele liberal Crin Antonescu a criticat, luni, decizia Birourilor Permanente reunite privind calendarul prezentarii si dezbaterii motiunii, relateaza Mediafax. Seful PNL a aratat ca Victor Ponta nu are curaj sa discute despre guvernare, chiar daca are o majoritate solida.

Antonescu, despre ruperea USL: S-a umplut paharul. PSD nu a respectat intelegerile. Ponta a mintit. Nu Voiculescu a fost inventatorul USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, in cadrul unei emisiuni transmise de postul B1TV, ca membrii PSD au dat de-a lungul timpului mai multe semne ca nu vor respecta lucrurile stabilite si ca liberalii au ales sa iasa din USL.

Revenirea lui Calin Popescu-Tariceanu in PNL a fost aprobata

15- Revenirea lui Calin-Popescu Tariceanu in PNL a fost acceptata de PNL Satu Mare, cu 19 voturi din 19. Virgil Enatescu, presedintele interimar PNL Satu Mare, a declarat, la Antena 3, ca nu crede ca.

De ce forteaza Tariceanu usa PNL

Fostul premier s-a reinscris, ieri, in PNL la capatul unei actiuni cu iz de roman politist. El a anuntat explicit ca vrea sa blocheze o eventuala alianta de dreapta, incercand sa reapropie PNL de PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )