Libnet.ro
UNICEF

22:00

Antonescu, despre calendarul motiunii: Lui Ponta ii e teama de dezbatere

România Liberă România Liberă,
Antonescu, despre calendarul motiunii: Lui Ponta ii e teama de dezbatere

Presedintele liberal Crin Antonescu a criticat, luni, decizia Birourilor Permanente reunite privind calendarul prezentarii si dezbaterii motiunii, relateaza Mediafax. Seful PNL a aratat ca Victor Ponta nu are curaj sa discute despre guvernare, chiar daca are o majoritate solida. continuă pe România Liberă

Antonescu, despre ruperea USL: S-a umplut paharul. PSD nu a respectat intelegerile. Ponta a mintit. Nu Voiculescu a fost inventatorul USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, in cadrul unei emisiuni transmise de postul B1TV, ca membrii PSD au dat de-a lungul timpului mai multe semne ca nu vor respecta lucrurile stabilite si ca liberalii au ales sa iasa din USL.

Antonescu, despre europarlamentare: imi dau demisia daca PNL obtine sub 20%

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat vineri seara, la B1 TV, ca isi va da demisia din functia de presedinte al PNL, daca partidul nu va obtine peste 20% din voturi la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Antonescu, despre USL traieste: Nu e o mirare pentru mine ca PSD nu respecta legea

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, ca sunt 32 de judete in care Birourile Electroale au dat o decicize prin care aceste formule electorale au fost interzise - USL traieste. Noi o sa facem toate demersrule, dar nu e o mirare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )