Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Aplicatia-vedeta de pe iPhone si Android ajunge si pe Windows Phone 8. Vine se transforma in 6sec

Adevărul Adevărul,
VIDEO Aplicatia-vedeta de pe iPhone si Android ajunge si pe Windows Phone 8. Vine se transforma in 6sec

Utilizatorii de Windows Phone se confrunta cu problema lipsei de aplicatii in continuare, dar creatorii de aplicatii incearca sa treaca peste aceste probleme, cu programe neoficiale. Vine, aplicatia-vedeta care permite inregistrarea unor clipuri de 6 secunde, de tipul GIF-urilor, va ajunge in cele din urma si pe telefoanele cu Windows. continuă pe Adevărul

Duelul gigantilor: Samsung Galaxy S4 si HTC One contra Nokia Lumia 925 - ce-i mai bun cu Android si Windows Phone 8

Samsung Galaxy S4 este cel mai bun smartphone cu Android. Urmeaza HTC One din acelasi ecosistem. in partea cu Windows Phone 8 cel mai bun este Nokia Lumia 925. Care smartphone ar iesi castigator dintre acestea trei?.

CoPilot Solutie de navigare alternativa pe Windows Phone 8

CoPilot este una din solutiile de navigatie foarte bune, iar creatorii sai au decis sa o porteze pe Windows Phone 8 intr-o versiune gratuita. Exista foarte multe solutii de navigatie software. Foarte multi producatori de dispozitive GPS dedicate si-au redirectionat interesul catre astfel de programe tocmai pentru ca smartphone-urile moderne fac o treaba foarte buna si la acest capitol. In principiu, cei mai multi utilizatori de Windows Phone se multumesc cu solutia celor de la Nokia, Here Drive+ Beta. Desi respectiva .

SeeNow este disponibila acum si pe Windows Phone 8

Unul dintre putinele servicii de vizionare filme din Romania, SeeNow a ajuns zilele trecute si pe Windows Phone 8 printr-o aplicatie dedicata. De ani de zile am facut eforturi supra omenesti pentru a reusi sa vad filme de pe Netflix sau Hulu din interiorul granitelor noastre. Din pacate, fara o investitie semnificativa intr-un VPN rapid, intr-un card de SUA si a unor cunostinte tehnice destul de avansate, rareori tentativele mele au fost incununate de succes. Acum suntem insa in 2013 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )