Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Asa arata conceptul pentru Tesla Model 3. Peste 115.000 unitati au fost deja comandate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Asa arata conceptul pentru Tesla Model 3. Peste 115.000 unitati au fost deja comandate

Tesla Motors a prezentat joi seara, 31 martie, conceptul pentru Tesla Model 3 cel mai mic si mai accesibil model al marcii. Masina este un concept gata de productie, deci modificarile pentru versiunea de serie vor fi relativ mici. Pretul anuntat este de 35. 000 dolari cu suventie guvernamentala de 5. 000 dolari), iar livrarile vor demara la sfarsitul anului 2017. continuă pe Hotnews

Primele detalii ale electricei populare Tesla Model 3: peste 340 de kilometri autonomie si un pret de baza de 35.000$

Asteptarea a luat sfarsit. Dupa multe speculatii, Elon Musk, CEO-ul Tesla, a prezentat in aceasta dimineata cel de-al treilea element al gamei Tesla si cea mai ieftina masina electrica cu o autonomie decenta. Tesla Model 3 nu este un sedan, ci mai mult un coupe in patru usi de clasa C.

Tesla Model 3 a fost lansat la un pret de exceptie

Tesla Model 3, noul sedan electric accesibil al firmei americane, a fost lansat in aceasta dimineata, transmite Digi24. Model 3 vine in gama dupa sedanul de lux Model S si SUV-ul Model X. Noua.

Tesla Model 3, lansata oficial: ce trebuie sa stii despre ea

Dupa ani de speculatii despre modelul ieftin de Tesla, in sfarsit a fost prezentata Model 3, masina pentru bugete restranse a producatorului de vehicule electrice. Dincolo de faptul ca va costa, exact cum s-a estimat, 35. 000 de dolari, dolari, in timp ce modelele S sau X ale producatorului americanpornesc de la 70. 000 de dolari. Mai [].

Asa arata un Samsung Galaxy S7 Edge strivit de o presa hidraulica

Strivirea unui Samsung Galaxy S7 Edge cu o presa hidraulica produce rezultate mult mai interesante decat te-ai fi asteptat. Te-ai gandit vreodata cum arata un Samsung Galaxy S7 Edge strivit cu o presa hidraulica? Nici noi. Cu toate acestea, nu putem decat sa apreciem ultimul videoclip incarcat pe YouTube de catre canalul Slickwraps. Cu ajutorul unei [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )