Libnet.ro
UNICEF

08:46

VIDEO Baiatul de 15 ani care tine piept extremistilor la Roma. Clipul a denit viral

Playtech Playtech,
VIDEO Baiatul de 15 ani care tine piept extremistilor la Roma. Clipul a denit viral

Un videoclip care surprinde un adolescent de 15 ani care le tine piept activistilor de extrema dreapta din Roma a devenit viral in presa italiana si pe retelele de socializare. Baiatul a fost filmat saptamana aceasta, marti in timp ce isi spunea parerile si apara minoritatile etnice impotriva carora manifestau extremistii de dreapta, noteaza Times [] . continuă pe Playtech

Sentinta cu executare: 15 ani de scoala

Generatiile viitoare au parte de o surpriza din partea Ministerului Educatiei, vor trebui sa faca 15 ani de scoala obligatoriu. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege pentru modificarea Legii educatiei nationale nr. 1/2011, care prevede ca invatamantul general obligatoriu este extins treptat la 15 clase, pana in anul 2030.

Duminica, 7 aprilie, cu prilejul implinirii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, ziua portilor deschise la MApN

Sediul Ministerului Apararii Nationale va fi deschis publicului duminica, 7 aprilie, cu prilejul implinirii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice.

VIDEO O filmare cu un copil italian care ii infrunta pe extremistii de dreapta, virala pe internet: Transformi furia oamenilor in voturi

Un baiat de 15 ani care a infruntat mai multi activisti de extrema-dreapta, in timpul unor proteste violente care au avut loc la Roma, a primit laude si aplauze din toata Italia pentru discursul sau, scrie The Guardian.

VIDEO Ziua Nationala in care se ofera imbratisari pentru jurnalisti. Pe cine ai strange in brate?

Incordati-va muschii, sa aveti un tonus bun si pregatiti-va sa imbratisati in data de 4 aprilie un jurnalist sau mai multi jurnalisti. in Statele Unite este marcata National Hug a Newserson Day 2019, o sarbatoare anuala, in semn de apreciere pentru cei care lucreaza in departamentele de stiri ale televiziunilor, radiourilor, in redactiile ziarelor si [] .

Ea este tanara de 19 ani care a nascut la doar 45 de minute dupa ce a aflat ca este insarcinata

O tanara de 19 ani a nascut o fetitasanatoasa, desi nu stia ca este insarcinata. Adolescenta s-a dus in seara de 17 iulie 2018 la culcare. Desi seara avea stomacul plat, dimineata, s-a trezit.

Gabriel Sincu paraseste EY Romania dupa 6 ani! Care este noua pozitie

Consultantul fiscal Gabriel Sincu paraseste EY Romania, dupa 6 ani de activitate in cadrul companiei. Care este noua provocare pe care a decis sa o accepte?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )