Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Boris Johnson, primele declaratii dupa externare: Vom invinge coronavirusul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Boris Johnson, primele declaratii dupa externare: Vom invinge coronavirusul

Premierul Boris Johnson a declarat, duminica, la iesirea din spital ca Marea Britanie va invinge coronavirusul, multumind personalului medical pentru ca i-a salvat viata, dar si oamenilor care au respectat restrictiile. continuă pe Hotnews

Boris Johnson a fost externat, dar nu se intoarce imediat la serviciu

Premierul britanic Boris Johnson a parasit duminica spitalul dupa ce a fost tratat pentru coronavirus, dar nu se va intoarce imediat la munca. Downing Street a anuntat ca premierul isi va continua recuperarea la resedinta sa de ta tara.

Viata unui premier dupa terapie intensiva: Boris Johnson se uita la Stapanul Inelelor si joaca sudoku

Boris Johnson, care a fost scos recent de la terapie intensiva ca urmare a ameliorarii starii sale de sanatate, continua sa se recupereze dupa infectia cu Covid-19 intr-un salon din Spitalul St Thomas din Londra. Premierul britanic se uita la filme si joaca sudoku, potrivit sky news.

COVID-19: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a multumit echipei medicale dupa ce a iesit de la terapie intensiva

Dupa ce a iesit de curand de la terapie intensiva, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a multumit echipei medicale care l-a ingrijit. Seful guvernului de la Londra va ramane in continuare insa in.

Coronavirus: Boris Johnson nu este inca in afara pericolului

Boris Johnson nu este inca 039;in afara pericolului039; si trebuie sa-si 039;dea timp039; pentru a-si reveni dupa infectia cu coronavirus, a declarat tatal premierului britanic, Stanley Johnson, intr-un interviu la BBC, transmite AFP.

Coronavirus: Boris Johnson a fost externat

Premierul britanic Boris Johnson a fost externat duminica din spitalul din Londra unde a fost tratat timp de o saptamana dupa ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, a anuntat Downing Street, transmit agentiile internationale de presa.

Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Boris Johnson

Starea premierului britanic Boris Johnson pare ca s-a mai intremat, dupa trei nopti la terapie intensiva.

Boris Johnson a fost scos de la terapie intensiva

Premierul britanic Boris Johnson a fost scos de la terapie intensiva, anunta AFP. Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, a fost transferat luni seara la terapie intensiva, din cauza deteriorarii starii de sanatate.

Premierul Boris Johnson a fost externat. Marea Britanie a anuntat ca a depasit 10.000 de morti din cauza noului coronavirus

Premierul britanic Boris Johnson, care a ajuns la spital saptamana trecuta din cauza unor simptome persistente ale bolii cauzate de noul coronavirus, a fost externat, anunta gov. uk. Numarul deceselor puse pe seama COVID-19 a ajuns la 10. 612 in Marea Britanie,.

Boris Johnson a fost externat din spital. Va continua recuperarea la domiciliu

Boris Johnson a fost externatduminica din Spital. Premierul britanic nu isi va relua activitatea intrucat contiuna recuperarea pentru a se vindeca de coronavirus, anunta Guvernul Marii Britanii.

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost externat din spital

Premierul britanic Boris Johnson a fost externat duminica din spitalul din Londra unde a fost tratat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )