Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viata unui premier dupa terapie intensiva: Boris Johnson se uita la Stapanul Inelelor si joaca sudoku

Hotnews Hotnews,
 Viata unui premier dupa terapie intensiva: Boris Johnson se uita la Stapanul Inelelor si joaca sudoku

Boris Johnson, care a fost scos recent de la terapie intensiva ca urmare a ameliorarii starii sale de sanatate, continua sa se recupereze dupa infectia cu Covid-19 intr-un salon din Spitalul St Thomas din Londra. Premierul britanic se uita la filme si joaca sudoku, potrivit sky news. continuă pe Hotnews

COVID-19: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a multumit echipei medicale dupa ce a iesit de la terapie intensiva

Dupa ce a iesit de curand de la terapie intensiva, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a multumit echipei medicale care l-a ingrijit. Seful guvernului de la Londra va ramane in continuare insa in.

Boris Johnson a fost scos de la terapie intensiva

Premierul britanic Boris Johnson a fost scos de la terapie intensiva, anunta AFP. Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, a fost transferat luni seara la terapie intensiva, din cauza deteriorarii starii de sanatate.

Premierul britanic Boris Johnson a iesit de la terapie intensiva

Starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-a imbunatatit joi, el fiind transferat de la terapie intensiva, unde era tratat pentru coronavirus, intr-un salon, unde va fi monitorizat atent in continuare in prima faza a refacerii sale, potrivit purtatorului de cuvand al Downing Street.

Premierul britanic Boris Johnson a iesit de la terapie intensiva, urmand sa se refaca intr-un salon obisnuit

Starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-a imbunatatit joi, el fiind transferat de la terapie intensiva, unde era tratat pentru coronavirus, intr-un salon, unde va fi monitorizat atent in continuare in prima faza a refacerii sale, potrivit purtatorului de cuvand al Downing Street, transmite CNBC.

Boris Johnson a iesit de la terapie intensiva, dar va ramane in continuare in spital

Premierul britanic Boris Johnson a fost scos de la terapie intensiva si va continua sa primeasca tratament pentru coronavirus la Spitalul St Thomas din Londra.

Boris Johnson a fost mutat de la terapie intensiva, dar ramane internat. Premierul britanic este tratat pentru COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat din sectia de terapie intensiva, dar ramane internat laSpitalul St. Thomas din Londra, unde este tratat pentru COVID-19,potrivit ITV.

Boris Johnson a fost mutat de la terapie intensiva, dar ramane internat. Premierul britanic este tratat pentru COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat din sectia de terapie intensiva, dar ramane internat laSpitalul St. Thomas din Londra, unde este tratat pentru COVID-19,potrivit ITV.

Boris Johnson se simte mai bine, dar ramane la terapie intensiva, iar unii analisti se tem de un vid de putere in politica britanica. Ce dileme majore are Guvernul Regatului Unit, in absenta premierului

Premierul Boris Johnson a avut parte de o noapte linistita si se simte mai bine la patru zile distanta de momentul in care era internat la spital, cu COVID-19, dar ramane la terapie intensiva, in timp ce.

Starea de sanatate a lui Boris Johnson se amelioreaza: Se poate ridica in pat, comunica

Starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus si internat de luni la terapie intensiva, intr-un spital din Londra, se amelioreaza, a anuntat miercuri seara ministrul britanic de Finante, in timpul conferintei zilnice de presa a guvernului, transmite AFP.

Boris Johnson este stabil din punct de vedere clinic, afirma purtatorul sau de cuvant

Premierul britanic Boris Johnson este stabil din punct de vedere clinic la Terapie Intensiva si raspunde la tratamentul pentru complicatiile cauzate de coronavirusul COVID-19, in timp ce persista intrebarile cu privire la maniera in care vor fi luate decizii-cheie legate de combaterea pandemiei in absenta sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )