Libnet.ro
UNICEF

14:31

VIDEO Catastrofa feroviara din Spania. Trenul deraiat a depasit viteza legala cu 100 de km/ora (presa). Un nou bilant indica cel putin 77 de morti si aproape 150 de raniti. Nu se stie inca daca in tren erau si romani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Catastrofa feroviara din Spania. Trenul deraiat a depasit viteza legala cu 100 de km/ora (presa). Un nou bilant indica cel putin 77 de morti si aproape 150 de raniti. Nu se stie inca daca in tren erau si romani

Presa spaniola mentioneaza joi ca viteza excesiva este printre principalele cauze ale accidentului de tren care a ucis cel putin 77 de persoane si a ranit 143, miercuri seara, la Santiago de Compostela, in nord-vestul tarii. Ambasada Romaniei la Madrid si Consulatul General de la Bilbao se afla in legatura cu autoritatile locale in incercarea de a afla daca printre victimele accidentului feroviar produs in Spania se afla si cetateni romani. Spania este a doua tara din lume dupa China, la importanta retelei sale de trenuri de mare vitreza. continuă pe Hotnews

Barack Obama se declara socat si intristat de catastrofa feroviara din Spania

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, s-a declarat socat si intristat de catastrofa feroviara din Spania, soldata cu cel putin 80 de morti, propunand un ajutor Guvernului de la Madrid, informeaza.

VIDEO Catastrofa feroviara din Spania. Trenul deraiat a depasit viteza legala cu 100 de km/ora (presa). Un nou bilant indica cel putin 77 de morti si aproape 150 de raniti

Presa spaniola mentioneaza joi ca viteza excesiva este printre principalele cauze ale accidentului de tren care a ucis cel putin 77 de persoane si a ranit 143, miercuri seara, la Saint-Jacques de Compostela, in nord-vestul tarii. Spania este a doua tara din lume dupa China, la importanta retelei sale de trenuri de mare vitreza.

Cea mai mare TRAGEDIE feroviara din Spania. Cel putin 20 persoane au murit.

Intre 15 si 20 persoane au murit in urma deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostelle, in nord-vestul Spaniei, informeaza Mediafax. Sunt mai multi morti si raniti, a declarat un purtator de cuvant al companiei feroviare Renfe, care nu a putut confirma bilanturile transmise de diferite publicatii Jurnalul El Pais transmitea ca deraierea a provocat 15 morti iar El Mundo transmitea un bilant de 20 morti. Primele imagini transmise de televiziune aratau patru vagoane rasturnate, in .

VIDEO Au aparut primele imagini cu accidentul de tren din Spania, in care si-au pierdut viata 77 de persoane

Au aparut primele imagini ale accidentului de tren din Spania, tragedie in care si-au pierdut viata 77 de persoane. In imagini se vede cum trenul intra cu viteza intr-o curba si se izbeste de parapetul de protectie, dupa care locomotiva se rastoarna.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 77 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 77 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 78 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 78 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

Rata somajului din Spania a scazut pentru prima data in ultimii doi ani

Somajul din Spania a scazut in trimestrul al doilea pentru prima data in ultimii doi ani, la 26,3%, informeaza AFP.

Bilantul final al accidentului feroviar din Spania numara 78 de morti

Cautarile echipelor de urgenta au luat final, joi, la locul accidentului de tren din Spania, bilantul final numarand 78 de morti. in plus, numarul ranitilor internati in spitale a ajuns la 95 de.

Accidentul feroviar din Spania: Un mecanic al trenului a comunicat o viteza de 190 km/h pe un segment de 80 km/h

Un mecanic al trenului care a deraiat, miercuri, in Spania a comunicat o viteza de 190 km/h pe un segment de 80 km/h, potrivit Mediafax. Sper ca nu vor fi morti, pentru ca ii voi avea pe constiinta, a.

ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. ...

UPDATE: Presa spaniola enumera, joi, viteza excesiva printre cauzele principale ale accidentului de tren soldat cu cel putin 77 de morti, miercuri seara, la Santiago de Compostela, in nord-vestul tarii, transmite Mediafax. Excesul de viteza in timpul unui viraj, posibila cauza a accidentului, scrie cotidianul El Pais. Citand surse apropiate anchetei, cotidianul afirma ca, la momentul accidentului, trenul circula cu o viteza de 180 de kilometri pe ora pe un tronson unde .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )