Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Cel mai bun sportiv de 12 ani din lume?

Online Sport Online Sport,
VIDEO Cel mai bun sportiv de 12 ani din lume?

Acesta ar putea fi Julian Newman. La varsta de 12 ani joaca are calitatile unui adevarat baschetbalist de NBA, de la driblinguri, la pase si cosuri de la distanta. Anul trecut a marcat 91 de puncte intr-un meci. Ce ii rezerva oare viitorul? . continuă pe Online Sport

Filmul Pozitia copilului, inclus pe lusta celor patru favorite pentru o nominalizare la Oscarul pentru cel mai bun film strain

Pelicula Pozitia copilului, regizata de Calin Peter Netzer, a fost inclusa pe lista celor patru filme considerate favorite la a fi nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film strain, potrivit The.

Austria are cel mai tanar ministru de Externe din Europa: Sebastian Kurz a fost investit la doar 27 de ani

Noul Guvern austriac de coalitie, format din social-democrati si conservatori, a depus luni juramantul in fata presedintelui tarii, Heinz Fischer, dupa doua luni si jumatate de la alegerile la care cele.

BET-FI, cel mai performant indice

Indicele BET-XT, al primelor 25 de societati de la BVB, inclusiv SIF-urile, a avansat, in intervalul 15 noiembrie - 17 decembrie, cu 4,17%, iar BET, al celor mai lichide zece companii listate, s-a apreciat cu 2,72%.

Cel mai mare loc de joaca din Romania, inaugurat in sectorul 4

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat, luni, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania. Spatiul destinat prichindeilor ar fi cadoul oferit de administratia locala copiilor cu ocazia Craciunului.

FOTO Corul de 6000 de figurine al bistriteanului Andrei Pandea Antonescu, cel mai bun proiect de voluntariat al anului

La trei ani de cand a pornit in aventura artistica a vietii sale, rezultatele campaniei de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi din tara sunt recunoscute oficial la nivel national. Sculptorul bistritean Andrei Pandea Antonescu a primit premiul pentru cel mai bun proiect de voluntariat din domeniul sanatatii.

FOTO Corul de 6.000 de figurine al bistriteanului Andrei Pandea Antonescu, cel mai bun proiect de voluntariat al anului

La trei ani de cand a pornit in aventura artistica a vietii sale, rezultatele campaniei de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi din tara sunt recunoscute oficial la nivel national. Sculptorul bistritean Andrei Pandea Antonescu a primit premiul pentru cel mai bun proiect de voluntariat din domeniul sanatatii.

Actiunile Electroputere Craiova, in crestere cu 137,07%

Investitorii care au ales sa cumpere actiunile cotate la Bursa pe 15 noiembrie si sa le vanda pe 16 decembrie ar fi obtinut cel mai mare randament daca ar fi optat pentru titlurile companiei craiovene Electroputere EPT), ale carei cotatii au urcat cu 137,07% in acest interval.

Actiunile Electroputere Craiova, in crestere cu 149,5%

Actiunile producatorului de motoare, generatoare si transformatoare electrice Electroputere Craiova EPT) au avansat, in perioada 13 noiembrie - 13 decembrie 2013, cu 149,5%, fiind compania a carei cotatie s-a apreciat cel mai mult dintre toate firmele listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Somajul din Marea Britanie, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 7,4% in perioada august - octombrie 2013, cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate, de la 7,6% in intervalul iulie - septembrie, anunta Oficiul National de Statistica de la Londra.

Cel mai mare scandal din istoria Turciei.

O vasta operatiune anticoruptie a politiei turce la Istanbul si Ankara a provocat un seism fara precedent in sanul puterii, sistemul AKP, instalat de premierul Erdogan in jurul partidului islamo-conservator pe care il conduce cu mana de fier de 12 ani, riscand sa se clatine. Arestarile operate privesc membrii anturajului sau, ancheta justitiei punand in evidenta o vasta afacere de coruptie si spalare de bani, cu ramificatii foarte politice. In Turcia se joaca un razboi pentru .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )