Libnet.ro
UNICEF

01:05

Somajul din Marea Britanie, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Somajul din Marea Britanie, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 7,4% in perioada august - octombrie 2013, cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate, de la 7,6% in intervalul iulie - septembrie, anunta Oficiul National de Statistica de la Londra. continuă pe Ziarul Bursa

Romania analizeaza masurile de restrictionare pe piata muncii din Marea Britanie.

Romania analizeaza masurile luate de David Cameron de restrictionare a accesului la ajutoarele de somaj, dar, potrivit informatiilor existente, ele ii vizeaza pe toti europenii, inclusiv pe britanicii care revin in Marea Britanie, a precizat, miercuri, Ministerului Afacerii Externe MAE), la solicitarea Mediafax. Ministerul Afacerilor Externe a fost informat de catre partenerii britanici, cu care se afla in legatura permanenta, referitor la masurile anuntate de premierul David Cameron marti, .

Cursul BNR a ajuns la 4,4749 lei/euro, cel mai ridicat nivel inregistrat dupa 18 septembrie

Cotatiile monedei nationale au ramas usor peste 4,47 lei/euro in prima parte a sesiunii, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta de 4,4749 lei/euro, reprezentand cel mai .

VIDEO Finala X Factor Marea Britanie, cea mai slaba din 2005

Deznodamantul celui de-al 10-lea sezon al talent-show-ului creat de Simon Cowell si difuzat pe ITV in Anglia a avut cele mai scazute audiente din ultimii ani. Editia jurizata de Nicole Scherzinger si Sharon Osbourne in care a castigat Sam Bailey a inregistrat o audienta de 9,7 milioane de telespectatori.

VIDEO Finala X Factor Marea Britanie, cea mai slaba din 2005 pana in prezent

Deznodamantul celui de-al 10-lea sezon al talent-show-ului creat de Simon Cowell si difuzat pe ITV in Anglia a avut cele mai scazute audiente din ultimii ani. Editia jurizata de Nicole Scherzinger si Sharon Osbourne in care a castigat Sam Bailey a inregistrat o audienta de 9,7 milioane de telespectatori.

Euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei luni. Vezi cursul BNR

Cursul euro se apropie de un nou prag psihologic, 4,50 lei. Moneda nationala a pierdut teren, joi, pentru a treia zi consecutiv, atat in raport cu euro, cat si cu dolarul american. Banca Nationala a.

Euro a urcat la 4,4749 lei, cel mai ridicat nivel de la jumatatea lunii septembrie

Banca Na and tionala a Romaniei BNR) a anun and tat, astazi, un curs de referin and ta de 4. 4749 lei pentru moneda europeana, in crestere cu 1,06 bani, comparativ cu sedin and ta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4643 lei.

Ambasadorul Romaniei la Londra cere incetarea campaniei de discreditare a romanilor in Marea Britanie

Ion Jinga, ambasadorul Romaniei la Londra, cere incetarea campaniei de discreditare a romanilor, in contextul in care parlamentari conservatori britanici propun prelungirea cu cinci ani a restrictiilor impuse romanilor si bulgarilor pe piata muncii din Marea Britanie, scrie Mediafax.

Marea Britanie: Toti migrantii din UE trebuie sa-si caute joburi 3 luni inainte sa ceara ajutor social, incepand din 1 ianuarie 2014. David Cameron a inasprit legea cu doua saptamani inainte ca romanii si bulgarii sa aiba drept de munca in UK

Migrantii din toate statele UE care vin in Marea Britanie pentru a-si cauta locuri de munca nu vor putea solicita ajutoare sociale decat dupa cel putin trei luni de cautari, incepand cu 1 ianuarie 2014, a anuntat miercuri Guvernul de la Londra. Pachetul britanic de masuri apare in contextul in care de la 1 ianuarie 2014 Marea Britanie si alte 8 state membre UE sunt obligate sa-si deschida piata muncii pentru romani si bulgari. Guvernul condus de conservatorul David Cameron a luat aceste masuri cu doua saptamani inainte ca Marea Britanie sa-si deschida piata muncii pentru cetatenii romani si bulgari.

Marea Britanie taie ajutoarele sociale pentru imigranti, in primele trei luni de la sosirea in tara

Marea Britanie inaspreste regulile de acordare a ajutoarelor sociale pentru cetatenii altor tari ale Uniunii Europene, cu mai putin de doua saptamani inainte de liberalizarea muncii pentru cetatenii.

Marea Britanie: Restrictiile la ajutoare sociale acordate cetatenilor UE intra in vigoare la 1 ianuarie

Solicitantii de locuri de munca din Uniunea Europeana nu vor mai putea pretinde, incepand de la 1 ianuarie, ajutoare de somaj in primele trei luni de sejur in Marea Britanie, a anuntat miercuri premierul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )