Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cel mai mare proiect de infrastructura din Europa, explorat de o drona

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai mare proiect de infrastructura din Europa, explorat de o drona

Dupa trei ani de lucrari subterane, tunelul sapat pentru extinderea magistralelor de metrou din Londra este finalizat. intrucat vor mai dura inca 3 ani pana ce londonezii vor putea folosi noua ruta de transport subteran, initiatorii proiectului au creat un videoclip, cu ajutorul unei drone, pentru a oferi publicului primele imagini ale traseului, conform gizmodo. com. continuă pe Hotnews

Vanghelie: Cel mai mare si cel mai puternic partid din Romania, in pericol sa fie decapitat

Cel mai mare si cel mai puternic partid politic din Romania este in pericol sa fie decapitat, afirma primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, intr-o postare pe Facebook. El a.

Romania si Cehia au avut in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania si Cehia au inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in primul trimestru din acest an fata de aceeasi perioada din 2014, de 4,2%, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Faze tari: Remorca tinuta cu mana din masina, pe o sosea din Romania. Cum sa te depasesc, cand esti asa simpatic?; Ea e proprietara Soarelui, dar pe Pamant nu exista suficienti bani pentru el; Ea e femeia cu cel mai mare fund din lume. Abia se misca din

L-a dat in judecata pentru ca a refuzat sa divorteze de nevasta. Ce ii cere prin instanta amanta unui barbat de 88 de ani. Theodora Lee Corsell, in varsta de 67 de ani, a decis sa dea in judecata barbatul cu care a avut o relatie. Mesajul amuzant lasat de doi criminali periculosi, dupa ce au evadat dintr-o inchisoare de maxima securitate. Sute de oameni ii cauta. Doi criminali periculosi au reusit in mod ingenios sa evadeze dintr-o inchisoare.

Cea mai veche asezare umana din Europa a existat in Pestera Cioarei, din comuna lui Brancusi. A dat denumirea unei perioade din istorie

Pestera Cioarei din satul Borosteni, comuna Pestisani, acolo unde s-a nascut si marele sculptor Constantin Brancusi, are o importanta majora in istoria omenirii. Aici s-a gasit una dintre cele mai vechi asezari umane din Europa.

Romania a iesit din criza: PIB-ul real de pe trimestrul I 2015 a fost mai mare decat cel din trimestrul III 2008, varful de dupa Revolutie

Pentru prima data de la criza incoace, PIB-ul real de pe trimestrul I 2015, adica ajustat sezonier, a fost mai mare decat cel din trimestrul III 2008, varful de dupa Revolutie, potrivit datelor prezentate la.

INS: Deficit comercial mai mare cu 255,5 milioane euro, in primele patru luni ale anului

In primele patru luni ale acestui an, exporturile FOB au insumat 17,78 miliarde euro, iar importurile CIF au insumat 19,79 miliarde euro, astfel ca deficitul balantei comerciale FOB/CIF) a ajuns la 2,018 miliarde euro, mai mare cu 255,5 milioane euro decat cel inregistrat in perioada similara din 2014.

Hannibal s-a intors cu o pofta si mai mare de mancare

De curand a inceput la AXN cel de-al treilea sezon al serialului Hannibal. Enigmaticul actor care-l interpreteaza pe cel mai faimos si mai rafinat canibal din istoria cinematografiei, Mads Mikkelsen, a acordat cu acest prilej un interviu in exclusivitate Romaniei libere.

Farmecul princiar al Romaniei, elogiat in Daily Mail, cu ocazia vizitei printului Charles

Farmecul princiar al Romaniei si motivul pentru care una dintre cel mai putin cunoscute tari din Europa este potrivita pentru un rege sunt doar cateva dintre frazele apreciative la adresa tarii noastre publicate intr-un articol.

Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung

Samsung produce de ceva timp procesoare pentru telefoanele sale, dar in 2015 s-ar putea sa le vedem pe mai multe modele de la alti producatori. Dupa productia de cipuri pentru Apple, dar dupa cerintele americanilor,acum cel mai puternic telefon Meizu va avea procesor Samsung. Samsung Exynos 7420 este cel mai bun procesor al sud-coreenilor, cel [] Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Isabeli Fontana: Braziliencele au mai mare succes ca modele pentru ca sunt exotice

Isabeli Fontana crede ca braziliencele au mai mare succes ca modele pentru ca sunt foarte exotice si frumoase natural. Avem o combinatie de cultura si un amestec sanatos de oameni si rase, crede.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )