Libnet.ro
UNICEF

01:05

INS: Deficit comercial mai mare cu 255,5 milioane euro, in primele patru luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Deficit comercial mai mare cu 255,5 milioane euro, in primele patru luni ale anului

In primele patru luni ale acestui an, exporturile FOB au insumat 17,78 miliarde euro, iar importurile CIF au insumat 19,79 miliarde euro, astfel ca deficitul balantei comerciale FOB/CIF) a ajuns la 2,018 miliarde euro, mai mare cu 255,5 milioane euro decat cel inregistrat in perioada similara din 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Deficit comercial in crestere

Deficitul comercial a crescut in primele patru luni cu 255,5 milioane euro fata de aceeasi perioada din 2014, la 2,01 miliarde euro, dupa ce exporturile au urcat cu 5%, iar importurile cu 5,9%.

INS: Deficitul comercial a crescut in primele patru luni la peste doua miliarde de euro

Deficitul comercial a crescut in primele patru luni ale anului 2015 cu 255,5 milioane euro fata de aceeasi perioada din 2014, la 2,01 miliarde euro, dupa ce exporturile au urcat cu 5%, iar importurile cu 5,9%,.

Vanghelie: Cel mai mare si cel mai puternic partid din Romania, in pericol sa fie decapitat

Cel mai mare si cel mai puternic partid politic din Romania este in pericol sa fie decapitat, afirma primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, intr-o postare pe Facebook. El a.

Romania si Cehia au avut in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania si Cehia au inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in primul trimestru din acest an fata de aceeasi perioada din 2014, de 4,2%, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Romania a iesit din criza: PIB-ul real de pe trimestrul I 2015 a fost mai mare decat cel din trimestrul III 2008, varful de dupa Revolutie

Pentru prima data de la criza incoace, PIB-ul real de pe trimestrul I 2015, adica ajustat sezonier, a fost mai mare decat cel din trimestrul III 2008, varful de dupa Revolutie, potrivit datelor prezentate la.

Isabeli Fontana: Braziliencele au mai mare succes ca modele pentru ca sunt exotice

Isabeli Fontana crede ca braziliencele au mai mare succes ca modele pentru ca sunt foarte exotice si frumoase natural. Avem o combinatie de cultura si un amestec sanatos de oameni si rase, crede.

Cand va avea loc cea mai mare orgie pentru persoane cu handicap, prima de acest gen din lume

Deliciously Disabled se intituleaza noaptea dedicata celei mai mai mari orgii la care vor lua parte numai persoane cu dizabilitati, eveniment organizat la Toronto, in Canada.

VIDEO Cel mai mare proiect de infrastructura din Europa, explorat de o drona

Dupa trei ani de lucrari subterane, tunelul sapat pentru extinderea magistralelor de metrou din Londra este finalizat. intrucat vor mai dura inca 3 ani pana ce londonezii vor putea folosi noua ruta de transport subteran, initiatorii proiectului au creat un videoclip, cu ajutorul unei drone, pentru a oferi publicului primele imagini ale traseului, conform gizmodo. com.

Hannibal s-a intors cu o pofta si mai mare de mancare

De curand a inceput la AXN cel de-al treilea sezon al serialului Hannibal. Enigmaticul actor care-l interpreteaza pe cel mai faimos si mai rafinat canibal din istoria cinematografiei, Mads Mikkelsen, a acordat cu acest prilej un interviu in exclusivitate Romaniei libere.

Salariul mediu net din aprilie: 1857 lei, mai mare cu 28 de lei decat in martie. Vezi in text un infografic pe tema salariilor si a salariatilor din Romania

In luna aprilie 2015, castigul salarial mediu brut a fost de 2564 lei, iar cel net de 1857 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 28 lei 1,5%). Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 5031 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1014 lei). Indicele castigului salarial real a fost de 101,4% pentru luna aprilie 2015 fata de luna precedenta. In cursul anului se inregistreaza fluctuatii ale salariilor, determinate de acordarea premiilor anuale si a primelor de sarbatori decembrie, martie/aprilie). Acestea influenteaza cresterile sau scaderile in functie de perioada in care sunt acordate, conducand, in cele din urma, la estomparea fluctuatiilor castigului salarial lunar la nivelul intregului an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )