Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Cel putin 37 de morti intr-un dublu atentat comis in Liban intr-o tabara de refugiati a Hezbollah

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel putin 37 de morti intr-un dublu atentat comis in Liban intr-o tabara de refugiati a Hezbollah

Cel putin 37 de persoane au fost ucise, iar alte 181 au fost ranite in doua atentate sinucigase comise joi intr-o zona aflata sub controlul miscarii Hezbollah situata la periferia orasului libanez Beirut, anunta surse medicale libaneze. continuă pe Adevărul

VIDEO Cel putin 23 morti intr-un dublu atentat comis in Liban intr-o tabara de refugiati a Hezbollah

Cel putin 23 persoane au fost ucise, iar alte 105 au fost ranite in doua atentate sinucigase comise simultan joi intr-o tabara de refugiati a miscarii Hezbollah situata la periferia orasului libanez Beirut.

Cel putin 13 soldati guvernamentali ucisi marti la Benghazi de teroristi

Cel putin 13 soldati ai armatei libiene au fost ucisi marti in atacuri teroriste in estul Libiei in razboi, a declarat un purtator de cuvant al armatei, informeaza AFP.

Cel putin 14 raniti dupa coliziunea intre doua tramvaie, la Sofia

Cel putin 14 persoane au fost ranite dupa ce doua tramvaie au intrat in coliziune, luni, in capitala Bulgariei, Sofia, relateaza site-ul Novinite. com, potrivit Mediafax.

Dublu atentat sinucigas, in Liban: Cel putin 37 de morti

Cel putin 18 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost ranite in doua atentate sinucigase comise joi intr-o tabara de refugiati a miscarii Hezbollah situata la periferia orasului libanez.

Kaspersky Lab: Orice aparat conectat la internet, controlat printr-o aplicatie, are, aproape sigur, cel putin o problema de securitate

Alegand la intamplare cateva produse electrocasnice conectate la internet, cercetatorii Kasperky Lab au descoperit amenintari serioase pentru locuintele cu aparate smart. Testele au vizat un aparat automat de cafea care expune la riscuri parola de Wi-Fi a utilizatorului, un sistem video de monitorizare pentru bebelusi, care poate fi controlat de o terta parte rau intentionata, si un sistem de securitate pentru locuinta, controlat prin intermediul unui smartphone, care poate fi pacalit de un simplu magnet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )