Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Cele mai fierbinti scene de sex din sezonul patru Urzeala tronurilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai fierbinti scene de sex din sezonul patru Urzeala tronurilor

Sexul si violenta vand cel mai bine, asadar nu e de mirare ca serialul Urzeala tronurilor, condimentat din plin cu astfel de scene, se bucura de un succes imens in intreaga lume. Intriga intortocheata si personajele bine construite raman fundamentul productiei HBO, dar si secventele explicite fac deliciul telespectatorilor, chiar daca, de multe ori darama tabuurile si depasesc granita fina dintre normalitate si experiente perverse. continuă pe Adevărul

Eurostat: Romania avea una dintre cele mai reduse poveri fiscale din UE, in 2012

Lituania, Bulgaria, Letonia, Romania, Slovacia si Irlanda aveau, in 2012, cele mai reduse poveri fiscale din Uniunea Europeana, in timp ce ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor din taxe si impozite la nivelul UE a urcat la 39,4%, de la 38,8% in 2011, conform datelor publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Earin, cele mai mici casti wireless din lume

Castile wireless pot fi destul de mari si incomode, lucru care depinde si de tipul ales, in-ear sau over the era. Earin vrea sa fie totusi cea mai mica dintre castile wireless din lume, chiar pe segmentul in-ear. Earin, dupa cum spun creatorii sai, sunt asadar considerate cele mai mici casti wireless din lume. Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus, forma lor este destul de obisnuita insa fara receiver-ul wireless discutam deja de un dispozitiv [].

Cele mai bune 10 destinatii din lume dedicate vegetarienilor

Vegetarienii tin foarte mult la alimentatia lor si stilul de viata pe care il practica este unul foarte sanatos, activ si atent gandit.

Pe strazile Clujului circula una dintre cele mai puternice masini electrice din lume: are 400 de cai putere

Masina, un Tesla Model S, a fost cumparata, in leasing, de un om de afaceri din Cluj care lucreaza in domeniul IT. Un astfel de autoturism costa aproximativ 92. 000 de euro si are peste 400 de cai puteren. in 4,2 secunde ajunge la 100 km/h.

VIDEO Bucuresti 555, piesa dedicata celor care vor sa descopere cele mai atractive locuri din oras

Peste cateva luni, se implinesc 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului si ADDA cu WhatS UP au lansat ieri o piesa dedicata Capitalei. Melodia are aproape patru minute, iar in videoclip sunt prezentate cele mai atractive zone din oras.

VIDEO Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

Cabat: Cele mai multe noi locuri de munca vor fi create in industriile exportatoare

Mai multe locuri de munca vor aparea in acest an, apreciaza analistul Dragos Cabat, care ne-a declarat ca acest lucru depinde mult de cresterea economica. Domnia sa sustine ca cele mai multe joburi vor fi create in industriile performante, in special cele legate de exporturi.

Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

FOTO Trepte spre Rai: cele mai frumoase scari din lume

Rio de Janeiro, Istanbul sau Seul se numara printre orasele care ascund unele dintre cele mai interesante scari pe care le poti urca. Viu colorate, pavate cu mozaic sau pictate, treptele aduc zambete pe buze si inveselesc ziua celor care ajung sa le admire.

Spatiile de retail s-au dezvoltat in special in zone dens populate, dar cu salariile cele mai mici

Stocul modern de spatii de retail din afara Bucurestiului este de 1,9 milioane metri patrati. Cea mai mare pare parte se afla in regiunile Nord-Est, Sud-Est si Nord-Vest, adica cele mai dense ca numar de locuitori. totusi acestea sunt si cele mai sarace ca nivel al salariului mediu, reiese dintr-un studiu al DTZ .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )