Libnet.ro
UNICEF

12:15

Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Hotnews Hotnews,
 Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat. continuă pe Hotnews

VIDEO Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

Piata de publicitate din Marea Britanie creste spectaculos: va depasi Germania la incasari

Piata de publicitate britanica este in crestere si este pe cale sa o depaseasca in valoare pe cea a Germaniei, care este numarul 4 mondial, acesta fiind un semn al redresarii economice din Marea Britanie, potrivit The Independent .

Marea Britanie inchide investigatia de cartel pe piata bustierelor pentru sport

Autoritatea pentru concurenta din Marea Britanie a inchis ancheta privind un presupus cartel pe piata bustierelor pentru sport, care a vizat un producator de lenjerie de corp si cele mai mari lanturi de distributie din tara. Autoritatea considera ca o eventuala actiune impotriva lanturilor de distributie John Lewis, Debenhams si House of Fraser, respectiv a producatorului de lenjerie DB Apparel UK Ltd. , ar fi lipsita de temei.

Austria, Marea Britanie si Germania, in topul preferintelor pentru asistenta medicala

Austria, Marea Britanie si Germania sunt primele optiuni ale romanilor pentru consultatii si tratamente medicale, potrivit unui studiu realizat de MediHelp International, furnizor privat de asigurari de sanatate.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie a primit cea mai inalta distinctie a Londrei

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, a primit cea mai inalta distinctie a Londrei! Este vorba de The Freedom of the City of London, acordat de opt secole unor personalitati ilustre, pentru.

Marea Britanie si China au semnat contracte economice de 17 mld euro, in timpul vizitei premierului chinez la Londra

China si Marea Britanie au semnat contracte in valoare de peste 17 miliarde de euro in timpul vizitei efectuate de premierul chinez Li Keqiang la Londra, a anuntat marti primul ministru britanic David Cameron, citat de AFP.

Contracte de peste 14 miliarde de lire, intre Marea Britanie si China

Marea Britanie si China au incheiat marti contracte comerciale in valoare de peste 14 miliarde de lire sterline 23,7 miliarde dolari), in timpul vizitei la Londra a premierului chinez Li Keqiang, a declarat marti premierul britanic David Cameron .

Marea Britanie: Un barbat a restituit o carte imprumutata de la biblioteca dupa 61 de ani

Un barbat in varsta de 91 de ani din Marea Britanie a restituit cu o intarziere de 61 de ani o carte pe care a imprumutat-o de la biblioteca Universitatii din Liverpool in 1953, relateaza LExpress. Ron.

Eurostat: Romania avea una dintre cele mai reduse poveri fiscale din UE, in 2012

Lituania, Bulgaria, Letonia, Romania, Slovacia si Irlanda aveau, in 2012, cele mai reduse poveri fiscale din Uniunea Europeana, in timp ce ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor din taxe si impozite la nivelul UE a urcat la 39,4%, de la 38,8% in 2011, conform datelor publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

FOTO Unde se bronzeaza frumosii lumii: top 10 cele mai sexy plaje

Plajele preferate ale vedetelor de la Hollywood, unde apar intr-un top 10 realizat de o agentie de turism americana drept cele mai sexy plaje din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5754 seconds )