Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Cele mai frumoase puncte ale partidei Simona Halep vs Eugenie Bouchard

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai frumoase puncte ale partidei Simona Halep vs Eugenie Bouchard

Simona Halep a debutat cu o victorie clara la Turneul Campionilor, numarul 4 mondial trecand in doua seturi de Eugenie Bouchard 6-2, 6-3). Halep o surclaseaza pe Bouchard, a titrat L'Equipe. continuă pe Hotnews

ADPM Special! Cele mai chic tatuaje ale vedetelor de la Hollywood!

De la insemne foarte micute si pana la opere de arta de dimensiuni impresionante, iata ce tatuaje acopera trupurile unora dintre cele mai dorite vedete de la Hollywood, fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Gisele Bundchen sau Lana Del Rey!.

In vizita la unul dintre cele mai frumoase birouri din constructii: cum arata sediul Barrier

Cand vorbesti de o firma de constructii deseori te duci cu gandul la o hala de productie in care este concentrata cea mai mare parte a angajatilor si, in unele situatii, la un sediu de birouri din Capitala in care isi deruleaza activitatea.

Cele mai frumoase carti din Romania se intorc la Bookfest Cluj. Vedete sunt volumele laureatului Nobel pentru Literatura din 2014

Salonul de Carte Bookfest Cluj-Napoca, ajuns la a treia editie, ofera publicului clujean carti la cele mai bune preturi. Evenimentul, inceput de vineri, 16 octombrie, se desfasoara la Casinoul din Parcul Central pana duminica, 19 octombrie, inclusiv.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

Datele privind cazurile de Ebola sunt subevaluate in cele mai afectate tari. Numarul victimelor ar putea fi mult mai mare

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a indicat marti ca datele statistice referitoare la cazurile de Ebola in cele mai afectate trei tari Sierra Leone, Guineea si Liberia) sunt subevaluate, relateaza.

De la Maleficent si Minnie Mouse pana la Marele Gatsby! Care sunt cele mai populare costume de Halloween in 2014

In caz ca, desi Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, nu te-ai hotarat inca asupra costumului pe care il vei imbraca, iata care sunt cele mai populare personaje in anul 2014!.

Simona Halep va castiga titluri de Slam in anii urmatori. Care sunt subiectele cele mai interesante propuse de Turneul Campioanelor

Luni incepe, in Singapore Sports Hub, Perla Coroanei WTA, evenimentul desemnat sa inchida un an spectaculos in circuitul feminin. Pentru romani a fost un an de tinut minte, anul in care Simona Halep a depasit borna dupa borna si ne-a saltat in elita tenisului mondial, tragand la cote nemaiintalnite in ultimele decenii interesul pentru acest sport in Romania.

MAGAZINA aparut un nou tip de nor.5 mituri despre chimicalele pe care le inghiti sau respiri. Ne vom putea inlocui amintirile urate din memorie cu altele, mai frumoase? Manualul de conversatie cu ET, scos de NASA. Temperatura perfecta pentru a alerga la

Pentru un copil de 5 ani, un an reprezinta 20 % din intreaga lui viata. Pentru cineva care are 50 de ani, un an inseamna doar 2 % din viata sa. Aceasta teorie a raporturilor, propusa de Janet in 1877, sugereaza ca oamenii compara in mod constant intervalele de timp cu suma totala de timp pe care deja au trait-o. Una peste alta, percepem timpul diferit, pe masura ce inaintam in varsta. Lista completa a articolelor o gasiti,ca de obicei, aici. Mai jos o selectie care sper sa va retina interesul treaz.

Piata auto la 9 luni: Romania, printre cele mai mari cresteri din UE

Piata auto din UE a crescut pentru a treisprezecea luna consecutiv, in septembrie. Romania ocupa un loc fruntas, cu o crestere de 25,5% in primele 9 luni ale anului, fata de perioada similara a anului trecut.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an

Trei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in ultimul an financiar, dar competitia este mai intensa, iar presiunea asupra preturilor este mai mare, potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )